Libnet.ro
UNICEF

16:31

Sinteza zilei. Dezvaluiri incredibile despre finantarea USR

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Dezvaluiri incredibile despre finantarea USR

Mihai Gadea a prezentat, marti, la Sinteza zilei o inregistrare video care ar prezenta probleme serioase privind finantarea USR. Un internaut a filmat pas cu pas cum se poate face o donatie in bani catre. continuă pe Antena3

Dezvaluiri INCREDIBILE despre cuplul Andreea Berecleanu-Constantin Stan: inainte de a fi impreuna...

Constantin Stan si Andreea Berecleanu sunt extrem de discreti in ceea ce priveste relatia lor. Totusi, de data aceasta medicul estetician a facut mai multe dezvaluiri despre frumoasa lui.

Sinteza zilei. Ce nu se vede la TV din adevarata batalie politica

Mihai Gadea a prezentat, marti la Sinteza zilei, detalii incredibile din culisele razboiului politic care se duce in aceste zile in Romania.

Sinteza zilei. Klaus Iohannis, lovitura extrem de dura de la un apropiat

Mihai Gadea a anuntat, luni, la inceputul emisiunii Sinteza zilei, ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a primit o lovitura extrem de dura de la un apropiat al sau. Lovitura ii vine de unde nu se.

Cristi Balaj face dezvaluiri incendiare despre un fost patron din Liga I: Meciurile cu DINAMO erau ARANJATE. Ce regii facea...

Fostul arbitru Cristi Balaj face dezvaluiri incendiare despre Marian Iancu. Balaj sustine ca fostul patron al clubului Poli Timisoara obisnuia sa aranjeze meciurile cu Dinamo in defavoarea clubului de pe Bega. Fo.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )