Libnet.ro
UNICEF

23:45

Sinteza zilei. Documente exclusive din ancheta in care Kovesi a fost audiata

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Documente exclusive din ancheta in care Kovesi a fost audiata

In ianuarie 2017, procurorii de la Parchetul General deschideau un dosar penal dupa ce in presa a aparut o inregistrare in care Traian Basescu vorbeste despre informatii pe care le-ar fi primit in legatura. continuă pe Antena3

Consultare nationala la Sinteza zilei. Ce spun romanii despre modul in care si-a luat adio Kovesi de la DNA

Telespectatorii Antena 3 au comentat in termeni duri, la Sinteza zilei, prestatia Laurei Codruta Kovesi in ultimul spectacol pus in scena pe scarile de la DNA. Kovesi, astazi, a dat dovada de nebunie. Nu.

Sinteza zilei. Interviu exclusiv cu premierul Viorica Dancila. Reactia liderilor de la Bruxelles in cazul protocoalelor si al achitarilor rasunatoare din dosarele DNA

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, un interviu exclusiv cu premierul Viorica Dancila, realizat de Sabina Iosub la Bruxelles. Viorica Dancila a avut, marti, o intrev.

Previziunea facuta de Mihai Gadea la Sinteza zilei s-a implinit

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al presedintelui,Madalina.

Mircea Badea, criza de ras din cauza lui Kovesi. Ce detaliu a observat in imaginile de la DNA

Mircea Badea a comentat, luni, pe pasa cu Sinteza ziei, spectacolul pus in scena de Laura Codruta Kovesi pe scarile de la DNA. Kovesi e pa, in sensul ca despre ea nu-si va mai aminti nimeni, decat asa, vag.

Wizz Air a lansat sapte rute noi de pe aeroportul din Iasi. Care sunt noile destinatii

Wizz Air a lansat sapte rute noi de pe aeroportul din Iasi catre Billund, Bruxelles Charleroi, Dortmund, Eindhoven, Malmo, Paris Beauvais si Salonic. In total, programul Wizz va include 20 de zboruri saptamanale aditionale cu plecare din Iasi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )