Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sinteza Zilei: Emil Boc, huiduit de mii de clujeni

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Emil Boc, huiduit de mii de clujeni

Potrivit Ziarului de Cluj, Emil Boc a fost huiduit de 7. 000 de clujeni, la Sala Polivalenta din localitate, unde se disputa finala Trofeului Carpati. Printre altele, Emil Boc a avut parte de urari de genul La brutar. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Emil Boc, tratat ca un MANELIST

Imagini cu fostul premier Emil Boc tratat ca un manelist au fost difuzate joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. in timp ce a urcat pe scena pentru a tine un discurs, Emil Boc s-a trezit ca un tanar.

Emil Boc, huiduit de 7.000 de oameni in Sala Polivalenta din Cluj

Emil Boc a fost huiduit, sambata seara, de 7. 000 de oameni. Acesta s-a aflat in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, la finala turnelului de handbal feminin Trofeul Carpati. Mama, a fost ca un trasnet! Cand i-au .

Sinteza Zilei: Oda pentru Elena Udrea

Romanii au umor. O spune Mihai Gadea, la Sinteza Zilei. Dovada: creatia unui tanar, dedicata Elenei Udrea. O oda savuroasa, un raspuns bun la grosolaniile cuplului Basescu - Udrea.

Sinteza zilei: La multi ani, domnule Mircea Ionescu Quintus!

Mihai Gadea a difuzat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, un fragment dintr-un interviu acordat in exclusivitate de presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, jurnalistului Adrian Ursu,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )