Libnet.ro
UNICEF

15:45

Sinteza Zilei: Oda pentru Elena Udrea

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Oda pentru Elena Udrea

Romanii au umor. O spune Mihai Gadea, la Sinteza Zilei. Dovada: creatia unui tanar, dedicata Elenei Udrea. O oda savuroasa, un raspuns bun la grosolaniile cuplului Basescu - Udrea. continuă pe Antena3

UPDATE Dosarul Gala Bute: DNA cere prelungirea arestarii preventive pentru Elena Udrea

Procurorii DNA le-au solicitat vineri judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie prelungirea cu 30 de zile a masurii arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres. UPDATE Cererea se va judeca luni. In acelasi dosar, DNA solicita prelungirea masurilor preventive si in cazul altor inculpati, respectiv Rudel Obreja si Tudor Breazu arest preventiv), Stefan Lungu si Gheorghe Nastasia arest la domiciliu).

DNA cere prelungirea arestului pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute. Au renuntat la masuri in dosarul Microsoft

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie cer prelungirea arestului preventiv pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute. in dosarul Microsoft, deputata a scapat de masura arestului la domiciliu, in dosarul Microsoft, intrucat procurorii nu au mai cerut prelungirea arestului la domiciliu, informeaza B1 Tv.

Dosarul Microsoft: DNA nu a mai cerut prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie nu au mai solicitat judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie prelungirea arestului la domiciliu pentru Elena Udrea in dosarul Microsoft, informeaza Agerpres.

DNA cere prelungirea arestului preventiv pentru Elena Udrea

Elena Udrea a scapat de arestarea la domiciliu din dosarul Microsoft, dar procurorii au cerut azi prelungirea mandatului de arestare in dosarul Gala Bute. in cazul acuzatiilor din dosarul Microsoft, DNA nu a mai.

Procurorii DNA nu cer prelungirea arestului pentru Elena Udrea in dosarul Microsoft

ACTUALIZARE 14:44 iCCJ discuta luni prelungirea arestului preventiv pentru Udrea si Obreja in dosarul Gala Bute Procurorii DNA au solicitat inaltei Curti de Casatie si Justitie prelungirea cu 30 de zile a arestului preventiv in cazul Elenei Udrea si a lui Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute, cerere care va fi judecata luni, 23 martie.

Procurorii DNA nu cer prelungirea arestului pentru Elena Udrea

Procurorii DNA au hotarat sa nu mai ceara prelungirea arestarii Elenei Udrea in dosarul Microsoft, in care aceasta are un mandat de arestare la domiciliu pe punctul de a expira, transmis surse din presa.

Stenograme de la confruntarea dintre Elena Udrea si denuntatori: Gheorghe Nastasia, fosta mana dreapta a lui Udrea la Ministerul Dezvoltarii, povesteste cum i-ar fi dat o geanta neagra cu 900.000 de euro. Plus: cum erau platiti la negru postacii PDL Bucu

Elena Udrea s-a confruntat, la DNA, cu denuntatorii sai din dosarul Gala Bute. In cadrul discutiilor dintre inculpati, Udrea i-a pus intrebari repetate lui Gheorghe Nastasia, fost secretar general la Ministerul Dezvoltarii si mana sa dreapta la acel moment, despre geanta cu 900. 000 de euro - presupusa spaga de la Adrian Gardean pentru Elena Udrea, via Nastasia. Gheorghe Nastasia a dat detalii despre geanta si traseul sau. In referatul procurorilor DNA se arata ca nu a putut fi determinat daca Udrea se afla in minister in ziua respectiva. Citeste in articol stenogramele discutiilor dintre Udrea si denuntatorii sai.

Elena Udrea, din nou in fata instantei. Procurorii vor s-o mai tina 30 de zile in arest

Dupa ce joi s-a confruntat timp de 7 ore cu denuntatorii ei la sediul DNA, astazi Elena Udrea va fi scoasa din nou din arest pentru ca procurorii DNA cer prelungirea masurii de arestare preventiva cu inca 30 de zile. Elena Udrea este in arest din 25 februarie, in dosarul Gala Bute, in care este acuzata de luare de mita si abuz in serviciu.

Elena Udrea a fost vizitata in arest dupa confruntarea de ieri. Cine a venit sa o vada

UPDATE: Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea a ajuns la Arestul Central. I-a adus lalale fostului ministru pentru ca spune ca sunt florile preferate. Elena Udrea a fost vizitata in aceasta dimineata de.

Elena Udrea a ajuns la DNA. Ce coafura a ales pentru aceasta ocazie

UPDATE:Elena Udrea a ajuns la DNA unde urmeaza sa se confrunte cu Ana Maria Topoliceanu. Protejata lui Traian Basescu a venit coafata. Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, la intrarea in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )