Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sinteza Zilei. Fabrica de bani a primarilor. Ancheta privind afacerile lui Liviu Negoita

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Fabrica de bani a primarilor. Ancheta privind afacerile lui Liviu Negoita

O ancheta despre afacerile si averea fostului primar al sectorului 3 Liviu Negoita a fost prezentata in editia joi seara a emisiunii Sinteza Zilei. Sub conducerea lui Liviu Negoita, Primaria sectorului 3 a. continuă pe Antena3

Regele Valsului, Andre Rieu, la Sinteza Zilei: M-as muta in Bucuresti

Editia de miercuri seara a emisiunii Sinteza Zilei a avut un invitat de marca. Andre Rieu a venit in platoul emisiunii, pentru a sta de vorba cu Mihai Gadea, inaintea celor sase concerte pe care acesta le are.

Sinteza Zilei: Slujbasul Elenei Udrea in CNA, 3 MILIARDE datorii la stat

In editia de miercuri a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea a prezentat unul dintre membrii CNA, un apropiat al regimului PDL, ba chiar un fost secretar al Elenei Udrea, Valentin Jucan. Jucan s-a numarat.

Deputatii au respins infiintarea comisiei de ancheta privind Fondul de rezerva al Guvernului

Actualizare 20:06 Pocora: PSD a facut scut in jurul premierului Ponta Pozitia PSD, manifestata prin votul de astazi, confirma faptul ca banii din Fondul de Rezerva al Guvernului au fost folositi drept mita electorala pentru racolarea primarilor, acuza Cristina Pocora, purtatorul de cuvant al grupului PNL din Camera Deputatilor, intr-un comunicat trimis redactiei.

infiintarea comisiei de ancheta privind Fondul de rezerva al Guvernului, respinsa

Camera Deputatilor a respins, miercuri, infiintarea comisiei parlamentara de ancheta propusa de PNL privind utilizarea Fondului de rezerva al Guvernului in 2013 si 2014, liderul liberalilor, Ludovic Orban, intrucat acest vot arata ca deputatii de la putere vor sa-i salveze scaunul lui Ponta, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )