Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza Zilei: Slujbasul Elenei Udrea in CNA, 3 MILIARDE datorii la stat

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Slujbasul Elenei Udrea in CNA, 3 MILIARDE datorii la stat

In editia de miercuri a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea a prezentat unul dintre membrii CNA, un apropiat al regimului PDL, ba chiar un fost secretar al Elenei Udrea, Valentin Jucan. Jucan s-a numarat. continuă pe Antena3

Denuntatorii Elenei Udrea si-au schimbat declaratiile, au incercat sa influenteze martori si s-au pus de acord asupra afirmatiilor facute in fata procurorilor

Dosarul Gala Bute in care s-a dispus arestarea preventiva a Elenei Udrea continua sa suscite interes. Evenimentul Zilei va prezinta astazi situatia incredibila in care se afla fostul ministru al.

Echipa de comunicare a Elenei Udrea, din nou pe Facebook:Conditiile din arest nu sunt cele mai bune, dar nici de natura sa franga un om ca Udrea

Un nou mesaj a fost postat pe pagina de Facebook a Elenei Udrea. Echipa de comunicare a deputatului precizeaza ca Udrea nu a cedat in Arestul Capitalei din cauza conditiilor din detentie.

Avocatii Elenei Udrea cer DNA rapoartele primite de la ministerul Dezvoltarii si SPP si urgentarea confruntarii dintre Udrea si denuntatori

Avocatii Elenei Udrea cer procurorilor DNA sa le dea rapoartele primite in dosarul Gala Bute de la minister si SPP pentru a vedea clar daca denuntatorii au spus adevarul atunci cand au declarat ca Udrea era in.

Avocatii Elenei Udrea depun, luni, cererea de inlocuire a arestului preventiv

Avocatii Elenei Udrea depun, luni, o noua cerere de inlocuire a masurii arestului preventiv cu arest la domiciliu sau control judiciar.

Sinteza zilei: Finantari si garantii ilegale de la stat pentru firmele lui Dumitru Bucsaru

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, mai multe documente care stau la baza unui dosar de coruptie indreptat impotriva unui afacerist apropiat fostului presedinte Traian.

Sinteza zilei: Ziua Internationala a Femeii, CINCI EXPERIMENTE socante care ar trebui sa ne puna pe ganduri

De Ziua Internationala a Femeii, Mihai Gadea a propus, la editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, o alta abordare asupra modului in care sunt percepute femeiile in societatea romaneasca si nu numai. No.

Sinteza zilei: Ziua Internationala a Femeii, CINCI EXPERIMENTE socante care ne pun pe ganduri

De Ziua Internationala a Femeii, Mihai Gadea a propus, la editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, o alta abordare asupra modului in care sunt percepute femeile in societatea romaneasca si nu.

Reactia Politiei dupa postarea Elenei Udrea, legata de controlul ginecologic

Elena Udrea nu va fi dusa la spital pentru controlul ginecologic, de care beneficiaza conform legislatiei privind masurile privative de libertate, daca refuza aceasta examinare, potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei, informeaza Mediafax.

Radu Berceanu raspunde acuzatiilor Elenei Udrea si lui Gabriel Sandu: Sunt usor sonati la cap

Fostul ministru PDL al Transporturilor Radu Berceanu a reactionat dupa ce Elena Udrea a scris luni pe pagina sa de Faceebook ca acesta, impreuna cu alti fosti sau actuali lideri ai formatiunii, nu sunt.

Mesajul incredibil al Elenei Udrea: M-a sunat ieri si m-a rugat sa va transmit

Elena Udrea se simte abuzata pentru ca sta in arest preventiv. Este mesajul pe care fosta sefa PMP l-a transmis prin intermediul prietenei sale, Ruxandra Dragomir. De 8 martie, chiar si din spatele gratiilor,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )