Libnet.ro
UNICEF

11:00

Sinteza zilei: Fratele lui Horia Georgescu, dezvaluiri cutremuratoare despre seful ANI

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Fratele lui Horia Georgescu, dezvaluiri cutremuratoare despre seful ANI

Sorin Georgescu, fratele sefului Agentiei Nationale de Integritate ANI), a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei despre cum a fost ajutat sa patrunda in sistem Horia Georgescu, fara. continuă pe Antena3

Fratele lui Horia Georgescu, declaratii uimitoare: Adevarul iese la lumina

Fratele presedintelui ANI, Horia Georgescu, a declarat, pentru Antena 3, ca seful ANI si-a inceput cariera dand mita de 18. 000 de euro pentru a fi angajat la PNA, actuala institutie DNA.

Horia Georgescu, seful ANI, adus cu mandat la DNA. Numele lui Bica, pomenit in audierea lui Georgescu

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata, pentru a fi audiat intr-un dosar. Horia Georgescu a ajuns la sediul Directiei .

Seful ANI, Horia Georgescu, a fost retinut

ACTUALIZARE 14:21 DNA: Comisia din care facea parte Horia Georgescu a supraevaluat bunuri imobile cu 75. 000 euro Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul ANRP, din care facea parte si Horia Georgescu, a aprobat rapoartele de evaluare corespunzatoare unui numar de 3 dosare de despagubire, supraevaluand bunurile imobile respective cu suma totala de aproximativ 75. 000 euro. * Fosta sefa ANRP, Ingrid Zaarour, audiata la DNA * Deputatul Theodor Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in acelasi dosar in care este audiat si seful ANI.

VIDEO Ne-am naucit vecinii. Cum le-a suflat DNA unor jurnalisti bulgari un interviu cu Horia Georgescu/ Cine il astepta la Sofia pe seful ANI

Doi jurnalisti bulgari au venit luni in Romania sa-i ia un interviu lui Horia Georgescu despre rezultatele sale in lupta anticoruptie, dar s-au pomenit cu seful ANI la televizor, luat, in catuse, de procurorii DNA. Jurnalistii filmau un documentar despre progresele Romaniei in justitie, care sa fie difuzat in Bulgaria in preajma unei vizite pe care Georgescu urma sa o faca la Sofia, pentru a-i impartasi vicepremierului bulgar Meglena Kuneva din experienta lui in lupta anticoruptie.

Ion Cristoiu: Jurnalul Elenei Udrea ne dezvaluie de ce a fost inhatat Horia Georgescu, Seful ANI, de Binomul SRI-DNA

Ion Cristoiu dezvaluie, intr-un editorial postat pe blogul personal, care ar putea fi motivul din spatele retinerii de catre procurorii DNA a sefului ANI, Horia Georgescu. Potrivit jurnalistului, ce s-ar putea ascund.

Horia Georgescu, seful ANI, adus cu mandat la DNA. Este audiat in Dosarul Retrocedarilor

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata, pentru a fi audiat intr-un dosar. Potrivit unor surse, Georgescu este audiat.

Horia Georgescu afla, marti, daca va fi arestat

Presedintele ANI, Horia Georgescu, va fi dus de procurorii anticoruptie la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se va judeca cererea DNA pentru arestarea preventiva pentru 30 de zile.

EXCLUSIV. Seful ANI, Horia Georgescu, RETINUT in dosarul retrocedarilor. Ce declaratii facea in 2014 despre despagubirile de la ANRP

Presedintele ANI, Horia Georgescu, este audiat, luni, la DNA, in calitate de suspect, in dosarul retrocedarilor de la ANRP. Si deputatul liberal Theodor Nicolescu este audiat de procurori. De altfel, toate persoanele care au facut parte din Comisia de retrocedari in perioada 2009-2011 vor fi audiate.

Seful ANI, Horia Georgescu, RETINUT in dosarul retrocedarilor. Ce declaratii facea in 2014 despre despagubirile de la ANRP

Presedintele ANI, Horia Georgescu, este audiat, luni, la DNA, in calitate de suspect, in dosarul retrocedarilor de la ANRP. Si deputatul liberal Theodor Nicolescu este audiat de procurori. De altfel, toate persoanele care au facut parte din Comisia de retrocedari in perioada 2009-2011 vor fi audiate.

Mircea Badea: Cat a fost coleg de sistem cu doamna Kovesi, Horia Georgescu a luptat impotriva coruptiei. Acum aflam ca a facut nasoale

Mircea Badea a comentat, in pasa cu emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, retinerea lui Horia Georgescu, seful ANI. Mircea Badea a explicat, in stilul caracteristic, filmul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )