Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sinteza zilei. Gazprom, garant in afacerea Udrea: 6.300.000 euro

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Gazprom, garant in afacerea Udrea: 6.300.000 euro

In timp ce in Romania se taiau salarii si pensii, firma Acomin facea o serie de demente - ii dadea bani Elenei Udrea pentru constructia de sali de sport, patinoare, teren de sport in panta. Firma. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Ancheta care spulbera teoria sinuciderii in cazul arhitectului din dosarul Elenei Udrea

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, ancheta care spulbera teoria sinuciderii in cazul arhitectului din dosarul Elenei Udrea. Este vorba despre arhitectul partiei de schi de.

Sinteza zilei: Domeniul schiabil de la Voineasa, o teapa data bugetului de stat. Arhitectul sinucis, asociat in firma implicata in infractiune

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, un raport al Corpului de Control al Guvernului care scoate la iveala reteta infractionala tesuta in jurul Elenei Udrea, in perioada 2010-2011, prin prisma programului.

Sinteza zilei: Arhitectul Mihai Pradatu nu s-a sinucis. De unde a plecat interesul mafiei PDL pentru terenurile din Voineasa

Arhitectul Mihai Pradatu nu s-a sinucis, a spus fostul director al Ocolului Silvic Valcea, Gheorghe Deaconeasa, in direct, la Sinteza zilei, unde a vorbit despre disparitia neasteptata a omului cheie din dosarul.

Sinteza zilei: Anchetele lui Eva - santaj, amenintare, agresiune, tortura psihica

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, declaratiile socante ale oamenilor care au fost anchetati de procurorul corupt Emilian Eva. Au fost prezentate declaratiile facute in.

Sinteza zilei: Ce s-a intamplat cu casa din Mogosoaia a Robertei Anastase

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini cu stadiul in care se afla casa din Mogosoaia a fostei sefe a Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, casa despre care declara in trecut ca nu ii apartine.

Sinteza zilei: Imagini cu imperiul regelui gazelor subventionate

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini cu imperiul miliardarului Ioan Niculae, supranumit regele gazelor subventionate. Domeniul lui Ioan Niculae de la Zimnicea se intinde pe mii de hectare. Este.

Sinteza zilei: Milionarii romani si ceasurile lor

Mihai Gadea a aratat, in editia de marti, a emisiunii Sinteza zilei, ca miliardarii romani nu sunt cu nimic mai prejos celor din Rusia, comentand astfel controversa izbucnita in Rusia, care il vizeaza pe.

Sinteza zilei. Mafiotii regimului Basescu se sinucid: Cum au murit martorul-cheie din dosarul lui Udrea si miliardarul care a capusat CFR

Martorul-cheie din dosarul lui Udrea, arhitectul Mihai Pradatu - care s-ar fi sinucis ce a fost audiat la DNA - era nasul de cununie al fostului prefect de Valcea, Petre Ungureanu. Dezvaluirea a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )