Libnet.ro
UNICEF

15:45

Sinteza zilei: Anchetele lui Eva - santaj, amenintare, agresiune, tortura psihica

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Anchetele lui Eva - santaj, amenintare, agresiune, tortura psihica

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, declaratiile socante ale oamenilor care au fost anchetati de procurorul corupt Emilian Eva. Au fost prezentate declaratiile facute in. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Arhitectul Mihai Pradatu nu s-a sinucis. De unde a plecat interesul mafiei PDL pentru terenurile din Voineasa

Arhitectul Mihai Pradatu nu s-a sinucis, a spus fostul director al Ocolului Silvic Valcea, Gheorghe Deaconeasa, in direct, la Sinteza zilei, unde a vorbit despre disparitia neasteptata a omului cheie din dosarul.

Sinteza zilei: Ce s-a intamplat cu casa din Mogosoaia a Robertei Anastase

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini cu stadiul in care se afla casa din Mogosoaia a fostei sefe a Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, casa despre care declara in trecut ca nu ii apartine.

Sinteza zilei: Imagini cu imperiul regelui gazelor subventionate

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini cu imperiul miliardarului Ioan Niculae, supranumit regele gazelor subventionate. Domeniul lui Ioan Niculae de la Zimnicea se intinde pe mii de hectare. Este.

Sinteza zilei: Milionarii romani si ceasurile lor

Mihai Gadea a aratat, in editia de marti, a emisiunii Sinteza zilei, ca miliardarii romani nu sunt cu nimic mai prejos celor din Rusia, comentand astfel controversa izbucnita in Rusia, care il vizeaza pe.

Sinteza zilei: Domeniul schiabil de la Voineasa, o teapa data bugetului de stat. Arhitectul sinucis, asociat in firma implicata in infractiune

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, un raport al Corpului de Control al Guvernului care scoate la iveala reteta infractionala tesuta in jurul Elenei Udrea, in perioada 2010-2011, prin prisma programului.

Sinteza zilei: Ancheta care spulbera teoria sinuciderii in cazul arhitectului din dosarul Elenei Udrea

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, ancheta care spulbera teoria sinuciderii in cazul arhitectului din dosarul Elenei Udrea. Este vorba despre arhitectul partiei de schi de.

Sinteza zilei: Procurorul penal Emilian Eva, latifundiar din retrocedari

Este unul dintre cei mai corupti procurori din Romania si are o mosie ca un miliardar al regimului. Este vorba de Emilian Eva, cel care a semnat si rechizitoriul din dosarul Telepatia. Desi era bugetar si nu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )