Libnet.ro
UNICEF

16:31

Sinteza zilei - imagini document: Momentul in care marele disident Vasile Paraschiv refuza distinctia inmanata de Basescu

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei - imagini document: Momentul in care marele disident Vasile Paraschiv refuza distinctia inmanata de Basescu

Mihai Gadea a tinut sa readuca in atentia publicului, in editia de miercuri seara a emisiunii Sinteza zilei, momentul in care luptatorul anticomunist Vasile Paraschiv a refuzat, in 2008, sa fie decorat de. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Imagini document cu intoarcerea Regelui Mihai de pe Otopeni, in octombrie 1994

Mihai Gadea a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, dovezile urmaririi Regelui Mihai de catre Securitate, pe parcursul a 50 de ani, precum si imagini document cu tentativele.

Imagini recente cu Omar Hayssam, difuzate in emisiunea Sinteza Zilei

Imagini recente cu teroristul Omar Hayssam au fost difuzate in emisiunea Sinteza Zilei. Fotografiile au fost realizate la data de 2 august si il prezinta pe Omar Hayssam intrand in duba politistilor. Omar.

Sinteza zilei: Cum ii trateaza Basescu pe oamenii care doresc sa ii fie cat mai aproape

Mihai Gadea a prezentat in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei,de la Antena 3, momentul in care Traian Basescu, aflat la Dornesti, Suceava, in timpul inundatiilor din 2010, l-a lasat cu ochii in.

Sinteza zilei: Cat ne costa vilele de vacanta ale lui Traian Basescu

Mihai Gadea a prezentat in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3 cat ne costa cazarea presedintelui Basescu in casele statului, fie ca vorbim despre casele pe care si le-a daruit pe.

Sinteza Zilei: Richard Wurmbrand - marturii despre suferintele indurate in inchisorile comuniste

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, un fragment din Memorialul Durerii, dedicat pastorului Richard Wurmbrand, torturat timp de 14 ani in inchisorile comuniste. Atat.

Sinteza zilei: Cat ne costa plimbarile lui Basescu prin tara, cand zboara, navigheaza sau se da cu snowmobilul

Mihai Gadea a prezentat in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3 cat ne costa plimbarile presedintelui Traian Basescu cu elicopterul, salupa si snowmobilul. Mai ales pe timp de.

Sinteza zilei: Ce posta pe Facebook Lazaroiu, in timp ce pregatea atacul lui Basescu la adresa premierului

Mihai Gadea a prezentat in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3 activitatea de pe Facebook a consilierului prezidential Sebastian Lazaroiu cu privire la concediul premierului Victor.

Sinteza Zilei. intalnirile de taina ale consilierului prezidential Razvan Murgeanu

Consilierul prezidential Razvan Murgeanu a fost fotografiat in timp ce se intalnea cu mai multi cetateni arabi. Imaginile, realizate la data de 2 august, au fost prezentate in emisiunea Sinteza Zilei. De.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )