Libnet.ro
UNICEF

08:00

Sinteza zilei: Imaginile anului 2014

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Imaginile anului 2014

Inregistrarea de la Nana cu femeia agresata de oamenii Elenei Udrea, la fel ca si cea in care fratele presedintelui, Mircea Basescu, implicat in scandalul cu Bercea Mondial spune ca a luat mormanul de bani se. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Detinutii politici, linsati de ciomagarii basisti

Mai multe imagini cu detinutul politic Victor Maghear, ridicat de gorilele lui Basescu in luna februarie, si intreaga poveste a batranului au fost difuzate, marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. in.

Finantele au publicat luni seara Ordinul care aproba normele metodologice pentru incheierea exercitiului bugetar al anului 2014. Vezi ce ai de facut pentru a inchide corect exercitiul financiar in acest an

Sumele aferente impozitelor, taxelor, contributiilor si altor obligatii catre bugetul consolidat general, cu scadenta la finele anului 2014, se achita de persoanele juridice si fizice prin virament astfel incat sumele respective sa fie incasate in contul curent general al Trezoreriei Statului pana la data de 31 decembrie 2014, se arata in Ordinul Ministrului Finantelor Publice nr. 1780/2014, publicat luni sera in Monitorul Oficial. Documentul, care aproba normele metodologice pentru incheierea exercitiului bugetar al anului 2014, mai arata ca eventualele sume incasate in perioada 30-31 decembrie 2014, se vireaza in conturile corespunzatoare de venituri bugetare in data de 5 ianuarie 2015 si reprezinta venituri ale bugetelor care se cuvin pe anul 2014. In ordinele de plata catre Trezoreria Statului OPT), la rubrica Data emiterii se va inscrie 31. 2014, se mai precizeaza in document.

Cea mai buna tableta a anului 2014: Samsung Galaxy Tab S

Samsung Galaxy Tab S reprezinta o linie de tablete premium pentru sud-coreeni. Desi in 2014 am vazut, poate mai bine ca in oricare alt an, un declin al interesului oamenilor fata de tablete, Tab S e un gadget care isi justifica existenta si pune bazele a ceva interesant pentru 2015. Samsung Galaxy Tab S a venit intr-un an plin cu tablete, fie ca vorbim de cele ale companiei, fie ca e vorba de toate celelalte, iar principala dotare prin care [].

Roxana Istrate, sportivul anului 2014 in judetul Buzau

Vineri seara, a avut loc Gala Sportului Buzoian, eveniment organizat la fiecare sfarsit de an de Directia Judeteana de Tineret si Sport, impreuna cu CSM Buzau. Cel mai bun sportiv buzoian in 2014 a fost desemnata jucatoarea de tenis Roxana Istrate.

Fotografii bizare ale liderilor mondiali ce par a explica evenimentele anului 2014

Din punct de vedere al evenimentelor globale, 2014 a fost un an greu. De la conflictele serioase din Siria si Ucraina, pana la epidemia Ebola si doborarea a doua zboruri ale Malaysia Air, pare ca lumea trece de la o oroare la alta. insa, 2014 a fost si anul in care liderii mondiali s-au gasit in situatii ciudate. Aceste momente au fost surprinse, deseori, in instantanee de succes.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )