Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sinteza Zilei. Interviu-document cu liderul politic Corneliu Coposu

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Interviu-document cu liderul politic Corneliu Coposu

Un interviu-document acordat de Corneliu Coposu in documentarul Memorialul Durerii a fost difuzat in editia de miercuri seara a emisiunii Sinteza Zilei. Actiunea de revolta din 1947 nu a fost inecata in. continuă pe Antena3

Surorile lui Corneliu Coposu, despre Alexandru Visinescu: in 23 de ani, nimeni nu a facut niciun gest sa-l condamne pe acest individ

Surorile lui Corneliu Coposu, Rodica si Flavia Coposu, au acceptat sa vorbeasca in cadrul emisiunii Sinteza Zilei despre Alexandru Visinescu, fostul sef al Penitenciarului din Ramnicu Sarat, in care a.

Dezvaluiri la Sinteza Zilei. Omul lui Basescu, jaf dupa jaf

Sinteza Zilei a continuat, in editia de miercuri seara, sirul dezvaluirilor despre ilegalitatile comise de catre deputatul Eugen Tomac, presedintele interimar al Partidului Miscarea Populara. Eugen Tomac a.

Sinteza zilei: Traian Basescu, plimbare in papuci cu salupa SPP-ului

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, cateva fotografii care il infatiseaza pe Traian Basescu pe mare, la bordul navei Stefan cel Mare a Politiei de Frontiera,.

Sinteza zilei: Sa ii impingem pe tineri sa iasa afara. Duceti credinta in strada, apelul Papei Francisc catre tineri

Mihai Gadea a prezentat in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, cateva fragmente din discursul tinut de Papa Francisc, cu ocazia Zilelor Mondiale ale Tineretului Catolic, eveniment desfasurat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )