Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezvaluiri la Sinteza Zilei. Omul lui Basescu, jaf dupa jaf

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri la Sinteza Zilei. Omul lui Basescu, jaf dupa jaf

Sinteza Zilei a continuat, in editia de miercuri seara, sirul dezvaluirilor despre ilegalitatile comise de catre deputatul Eugen Tomac, presedintele interimar al Partidului Miscarea Populara. Eugen Tomac a. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Traian Basescu, plimbare in papuci cu salupa SPP-ului

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, cateva fotografii care il infatiseaza pe Traian Basescu pe mare, la bordul navei Stefan cel Mare a Politiei de Frontiera,.

Sinteza Zilei. Interviu-document cu liderul politic Corneliu Coposu

Un interviu-document acordat de Corneliu Coposu in documentarul Memorialul Durerii a fost difuzat in editia de miercuri seara a emisiunii Sinteza Zilei. Actiunea de revolta din 1947 nu a fost inecata in.

Sinteza zilei: Sa ii impingem pe tineri sa iasa afara. Duceti credinta in strada, apelul Papei Francisc catre tineri

Mihai Gadea a prezentat in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, cateva fragmente din discursul tinut de Papa Francisc, cu ocazia Zilelor Mondiale ale Tineretului Catolic, eveniment desfasurat.

Sinteza zilei: UN AN de la referendumul de suspendare a presedintelui Basescu

Mihai Gadea a prezentat, la un an de zile de la referendumul din 29 iulie 2012, cand milioane de romani au votat demiterea lui Traian Basescu din fruntea statului, cateva dintre cele mai importante dezvaluiri si.

Un an de la referendumul de suspendare al presedintelui, la Sinteza Zilei

Azi se implineste un an de la referendumul de suspendare al presedintelui Traian Basescu. Un an de cand au fost aruncate 8. 000 de voturi! Exact la implinirea unui an de la referendumul de demitere, fondatorul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )