Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sinteza zilei. Laura Codruta Kovesi, prima pozitie in Top 10 flausati

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Laura Codruta Kovesi, prima pozitie in Top 10 flausati

Unitatea de elita a Antenei 3 le da paradeala totala meltenilor. A paradi inseamna a realiza o emisiune de larga audienta in scopul atragerii rasului in hohote la telespectatori. Sosetele lui. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Laura Codruta Kovesi, prima pozitie in Top 10 flausati. Care sunt celelalte topuri prezentate de Mihai Gadea si Mircea Badea

Unitatea de elita a Antenei 3 le da paradeala totala meltenilor. A paradi inseamna a realiza o emisiune de larga audienta in scopul atragerii rasului in hohote la telespectatori. Sosetele lui.

Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi AU FOST CITATI: Unde sunt asteptati luni presedintele si sefa DNA

Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi au fost citati de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), care va lua in discutie luni sesizarea depusa sa redactia luju. ro, dupa ce atat.

Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi, cercetati de CNCD

Presedintele Klaus Iohannis si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, sunt cercetati de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii fiindca au folosit in public, in mod repetat, etichetele penali si.

Tariceanu: Ziua in care presedintele va iesi sa spuna ca nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi, isi va semna sentinta. Nu va castiga al doilea mandat

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a sustinut, sambata, la Congresul PSD, ca presedintele Klaus Iohannis nu va castiga al doilea mandat si ca isi va semna sentinta atunci cand va iesi intr-o conferinta de presa si va anunta ca nu o revoca din functie pe sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi.

Kelemen Hunor: Subiectul DNA si Laura Codruta Kovesi trebuie inchis!

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, cadin moment ce nu se mai poate face nimic, subiectul legat de DNA si de schimbarea din functie a Laurei Codruta Kovesi trebuie inchis. Din punctul.

Kelemen Hunor: Subiectul DNA si Laura Codruta Kovesi trebuie inchis asa cum e acum

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, pentru Agerpres, ca subiectul legat de DNA si de schimbarea din functie a Laurei Codruta Kovesi trebuie inchis asa cum e in acest moment.

Inspectia Judiciara acuza CSM ca vrea s-o protejeze pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi

Seful Inspectiei Judiciare, judecatorul Lucian Netejoru, considera drept ingrijoratoare atitudinea.

Sinteza zilei. Dezvaluirile deceniului, la Antena 3

Mihai Gadea a anuntat, duminica seara, la Sinteza zilei, cand va fi difuzata urmatoarea nucleara la Antena 3. Noua saptamana va aduce telespectatorilor celui mai urmarit talk-show din Romania.

Ana Maria Patru, la Sinteza Zilei: Mi s-a cerut sa-i denunt pe Udrea, Basescu, Ponta si Dragnea

Fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana Maria Patru, este invitata lui Mihai Gadea, joi, la Sinteza Zilei, unde va vorbi despre experienta sa teribila in fata procurorilor. Miercuri.

Universitatea din Bucuresti, prima pozitie pe plan national in clasamentul QS 2018

Universitatea din Bucuresti se afla pe prima pozitie pe plan nationat in clasamentul Quacuarelly Symonds World University Rankings QS), fiind si singura universitate din Romania care apare in topul QS - Employability, cu o pozitionare in marja 301-500, dovedindu-si astfel reputatia pe care o are in randul angajatorilor, arata un comunicat al institutiei de invatamant superior.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )