Libnet.ro
UNICEF

07:45

Sinteza zilei: Metode mafiote de protejare a averii

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Metode mafiote de protejare a averii

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, cateva metode mafiote de protejare a averii, metode aplicate si de afaceristii din RomaniaPrima metoda: DIVORTULSe separa lucrurile, e o metoda brevetata de mafie. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Discursul neurochirurgului american Ben Carson, la prima dezbatere a candidatilor republicani

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, un scurt fragment din discursul lui Ben Carson, candidat la prezidentialele din SUA, care a participat la prima dezbatere a candidatilor republicani, in Cleveland,.

Sinteza zilei: Domeniul impresionant al lui Crin Halaicu de la Mogosoaia

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini cu palatul fostului primar ales al Capitalei, Crin Halaicu, care detine la Mogosoaia un domeniu imens. Halaicu este primul primar al Bucurestiului din epoca.

Sinteza Zilei. Cele mai mari averi ale manelistilor

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, cele mai mari averi ale manelistilor. ANAF a anuntat recent ca a declansat ofensiva impotriva romanilor cu averi mari si ca urmeaz.

Sinteza zilei: Corneliu Vadim Tudor, amenintat cu puscaria prin SMS

Dana Grecu a citit, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, un SMS de santaj si amenintare primit de Corneliu Vadim Tudor, in ziua in care Traian Basescu si Vasile Blaga au fost audiati la Curtea Suprema.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )