Libnet.ro
UNICEF

06:30

Sinteza zilei: Mircea Basescu, reactie incredibila in scandalul cu armament

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Mircea Basescu, reactie incredibila in scandalul cu armament

Mihai Gadea a difuzat, la Sinteza zilei, reactia lui Mircea Basescu, dupa dezvaluirile din emisiunea de ieri seara cu privire la lazile de armament transportate de firma acestuia, prin Portul Constanta. Mircea. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Imagini bomba cu marfa transportata de firma lui Mircea Basescu. Locul ocolit de perchezitiile anchetatorilor

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini cu domeniul lui Mircea Basescu din Portul Constanta, loc in care procurorii nu au calcat pana acum pentru a face perchezitii, in dosarele in care acesta este.

Sinteza zilei: Flota, sursa de imbogatire pentru baietii destepti ai lui Traian Basescu

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, o noua ancheta despre dosarul Flota. inainte de 1989, Romania avea 288 de nave comerciale. Acum mai are doua, si ele.

Sinteza zilei: Documente importante ridicate din casa doctorului Mohammad Yassin

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, dezvaluiri socante din dosarul in care medicul Mohammad Yassin este acuzat de trafic de influenta. Potrivit anchetatorilor, Yassin avea relatii privilegiate atat cu.

Sinteza zilei: Bucuresti, zona Eroilor. Cladiri in pericol si oameni evacuati

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini de ansamblu cu zona afectata de sapaturile la noua magistrala de metrou. Mai multe familii din imobilele din zona afectata si-au parasit locuintele de frica.

Alina Gorghiu, la Sinteza zilei: PNL nu a avut legitimitatea de a-l propune pe Catalin Predoiu premier

Alina Gorghiu a explicat, la Sinteza zilei, ca PNL nu a venit cu o propunere pentru functia de prim-ministru al Romaniei pentru ca nu a avut legitimitatea sa faca acest lucru. Co-presedintele PNL a subliniat, la.

Sinteza zilei: Alina Gorghiu, despre motivele pentru care PNL nu are un proiect de tara convingator

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a vorbit, la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre motivele pentru care clasa politica a esuat inca o data in a aduce un proiect de tara convingator. 2015 e un an care nu.

Sinteza zilei: Imagini document din Epoca de Aur

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, un fragment dintr-un material al BBC, preluat de der Spiegel, despre ce au insemnat cei 25 de ani de regim Ceausescu.

Sinteza Zilei. Presa din Germania confirma dezvaluirile Antena 3

Mihai Gadea a prezentat, duminica seara, in emisiunea Sinteza Zilei, doua anchete care confirma ca tot ce a dezvaluit postul nostru de televiziune despre subiectul defrisarilor ilegale este perfect.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )