Libnet.ro
UNICEF

17:15

Sinteza zilei: Bucuresti, zona Eroilor. Cladiri in pericol si oameni evacuati

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Bucuresti, zona Eroilor. Cladiri in pericol si oameni evacuati

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini de ansamblu cu zona afectata de sapaturile la noua magistrala de metrou. Mai multe familii din imobilele din zona afectata si-au parasit locuintele de frica. continuă pe Antena3

FOTO Carosabil surpat in centrul Capitalei - Primaria: Restrictiile de circulatie vor fi mentinute pentru cel putin 30 de zile in zona Eroilor/ 14 persoane si-au parasit locuintele

Restrictiile de circulatie in zona Eroilor, unde s-a surpat soseaua din cauza lucrarilor la extinderea magistralei de metrou, vor fi mentinute pentru cel putin 30 de zile, a declarat, duminica, Alexandru Ichim, purtatorul de cuvant al Primariei Capitalei. Acesta a mai precizat ca 14 persoane si-au parasit locuintele aflate in apropierea zonei afectate. RATB infiinteaza o noua statie de autobuz la Eroilor; 9 linii, deviateDirector Metrorex: Circulatia metroului nu va fi afectata.

Metrorex: Constructorul a refacut utilitatile afectate in zona Eroilor

Constructorul care face lucrari pentru extinderea magistralei de metrou, din cauza carora s-a surpat terenul in zona Eroilor, a refacut utilitatile afectate si a consolidat suprafata deteriorata a carosabilului,.

Cine va suporta costurile repararii infrastucturii in zona Eroilor

Costurile pentru refacerea infrastructurii, inclusiv a celei subterane, in zona Eroilor, unde s-a surpat terenul din cauza lucrarilor la metrou, vor fi decontate de constructor.

Traseele a noua autobuze care circula in zona Eroilor, deviate, din cauza surparii soselei

RATB a deviat traseele a noua linii de autobuz care circula in zona Eroilor din Capitala, unde s-a surpat soseaua in urma lucrarilor facute pentru extinderea magistralei de metrou, a declarat, astazi, purtatorul de cuvant al regiei, Constantin Tobescu.

Directorul general interimar al Metrorex: Circulatia metroului nu va fi afectata, in urma surparii terenului in zona Eroilor

Circulatia metroului nu va fi afectata in urma surparii terenului din zona Eroilor, a declarat, duminica, directorul general interimar al Metrorex, Marin Aldea, care a precizat ca sunt cautate solutii de consolidarea a terenului de catre constructor, transmite Mediafax.

Restrictii de circulatie in zona Eroilor, timp de cel putin o luna, dupa surparea terenului

Traficul in zona Eroilor va fi inchis timp de cel putin o luna, dupa surparea terenului din cauza lucrarilor la metrou.

Sedinta de urgenta la Primaria Capitalei, dupa surparea terenului in zona Eroilor

La aceasta ora are loc o sedinta de urgenta la Primaria Capitalei, convocata de primarul general interimar, Razvan Sava, avand ca tema surparea terenului in zona Eroilor din Capitala, anunta Agerpres. La sedinta a fost invitat si prefectul Bucurestiului. La care se adauga sefii mai multor structuri, Politia Rutiera, ISU, Inspectoratul de Stat in Constructii.

Alexandru Ichim: Restrictile de circulatie vor fi mentinute pentru cel putin 30 de zile in zona Eroilor

Restrictiile de circulatie in zona Eroilor, unde s-a surpat soseaua din cauza lucrarilor la extinderea magistralei de metrou, vor fi mentinute pentru cel putin 30 de zile, a declarat, astazi, Alexandru Ichim, purtatorul de cuvant al Primariei Capitalei.

ISU considera ca nu poate fi garantata siguranta locuitorilor din zona Eroilor

Siguranta locuitorilor din doua blocuri din zona Eroilor din Capitala, unde s-a surpat terenul in urma lucrarilor facute pentru extinderea magistralei de metrou, nu poate fi garantata, spune ISU, potrivit caruia constructorul nu poate preciza daca este vorba de o problema mai ampla in subteran, informeaza Mediafax.

Sinteza zilei: Flota, sursa de imbogatire pentru baietii destepti ai lui Traian Basescu

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, o noua ancheta despre dosarul Flota. inainte de 1989, Romania avea 288 de nave comerciale. Acum mai are doua, si ele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )