Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sinteza zilei: Monica Macovei, procuror anchetator la mineriada din iunie 1990

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Monica Macovei, procuror anchetator la mineriada din iunie 1990

Monica Macovei a fost procuror anchetator la mineriada din iunie 1990, momentul producerii unor imense abuzuri asupra unor oameni nevinovati din partea autoritatilor din acea vreme, scrie Radu Tudor, pe blogul sau,. continuă pe Antena3

Antena 3 acuza o propaganda fascista la adresa sa, Mihai Gadea se declara monarhist iar Mircea Badea a ales doua porecle pentru Monica Macovei si Traian Basescu

Antena 3 a acuzat, in emisiunea lui Mihai Gadea Sinteza Zilei, existenta unei propagande fasciste impotriva sa. Intr-o emisiune in care a fost prezentata dovada firii razbunatoare a presedintelui Traian Basescu, de-a lungul mandatelor sale la Cotroceni, si in care a fost invocat in special mitingul politistilor de la Palatul Cotroceni, cand s-a scandat Iesi afara, javra ordinara, Mihai Gadea, care s-a declarat monarhist, a afirmat ca prin noul dosar al lui Dan Voiculescu se incearca de fapt camuflarea cazului Mircea Basescu - Bercea Mondial.

Dan Voiculescu: Monica Macovei a fost procuror in perioada comunista

Dan Voiculescu a spus despre europarlamentarul Monica Macovei ca a fost procuror comunist. De asemenea, el a declarat din nou ca nu ar fi facut afaceri cu Nelu Iordache.

Monica Macovei il acuza pe Dan Voiculescu de agresiune. Fondatorul PC: E o nedreptate, e un procuror comunist (VIDEO)

Fostul Ministru al justitiei, Monica Macovei, actualmente europarlamentar PDL il acuza pe Dan Voiculescu de agresiune. Macovei sustine ca a fost agresata fizic de catre Voiculescu pe cand liderul de onoare al PC.

Monica Macovei il acuza pe Dan Voiculescu de agresiune fizica: M-a luat de maini si m-a impins intr-un colt. Fondatorul PC: E un procuror comunist (VIDEO)

Fostul Ministru al justitiei, Monica Macovei, actualmente europarlamentar PDL il acuza pe Dan Voiculescu de agresiune. Macovei sustine ca a fost agresata fizic de catre Voiculescu pe cand liderul de onoare al PC.

Monica Macovei sustine ca a fost agresata fizic de Dan Voiculescu: Varanu' a fost agresiv, m-a inghesuit intr-un colt, ca sa schimb o lege

Europarlamentarul PDL Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, sustine ca a fost agresata fizic de catre Voiculescu pe cand liderul de onoare al PC era senator, iar Macovei era ministru. In Senat, Varanu' m-a inghesuit si a fost agresiv. S-a lipit de mine la propriu, intr-un colt unde m-a bagat, ca sa schimb o lege. A fost foarte agresiv si fizic, a declarat Monica Macovei la B1 Tv, potrivit Stiripesurse. ro.

Carmen Tanase, la Sinteza zilei: Ma doare sufletul de ce se intampla si ma intreb daca, in filmul nostru, va mai ramane unul viu la final

Actrita Carmen Tanase a vorbit in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei despre filmul societatii romanesti in care, in ciuda incercarilor de detasare, a ajuns sa faca figuratie. Actrita compara im.

Sinteza zilei: Dovada razbunarii lui Traian Basescu. Urmarile episodului Iesi afara, javra ordinara si altele

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, dovada firii razbunatoare a presedintelui Traian Basescu, de-a lungul mandatelor sale la Cotroceni. Razbunarea asupra politistilor care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2436 seconds )