Libnet.ro
UNICEF

22:15

Sinteza Zilei: Profesorul Dan Voiculescu, obsesia lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Profesorul Dan Voiculescu, obsesia lui Traian Basescu

Traian Basescu este chinuit, neincetat de o idee, de o manie. Care este aceasta? Profesorul Dan Voiculescu. Mihai Gadea a prezentat in cadrul editiei de astazi a emisiunii Sinteza Zilei un material care arata. continuă pe Antena3

Minciunile despre Dan Voiculescu, demontate in instanta

Jurnalista Sorina Matei a pierdut procesul intentat de Dan Voiculescu. Instanta a demontat acuzatiile aduse public de jurnalista, potrivit carora profesorul Dan Voiculescu l-ar fi santajat pe Crin Anontescu.

Sinteza Zilei: Imagini in exclusivitate cu Traian Basescu la Scrovistea

Mihai Gadea a prezentat, joi, in premiera la Sinteza Zilei, o serie de imagini care arata ca Traian Basescu a mers la Scrovistea, care ar putea fi viitoarea sa locuinta. Complexul de la Scrovistea este.

Nou mesaj al lui Dan Voiculescu, pe blog

Omul de afaceri Dan Voiculescu a scris, sambata, pe blogul personal, ca instanta a constat ca declaratia prezentata de postul de televiziune Romania Tv, in aprilie 2013, nu ii apartine acestuia.

Sinteza Zilei: 149 de persoane condamnate la moarte

Mihai Gadea a vorbit, joi, la Sinteza Zilei despre tragedia care a luat 149 de vieti nevinovate si care marcheaza vietile a altor sute si mii de persoane. Prabusirea intentionata a zborului companiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )