Libnet.ro
UNICEF

16:15

Sinteza zilei: Sefa DNA recunoaste ca Antena 3 nu trebuie evacuata

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Sefa DNA recunoaste ca Antena 3 nu trebuie evacuata

Realizatorul emisiunii Sinteza zilei, Mihai Gadea, a citit joi, un fragment dintr-un interviu dat de sefa DNA, in care Laura Codruta Kovesi vorbeste de posibilitatea inchirierii unui imobil, in cazul in care exis. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Sfarsitul nu-i aici

Editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, moderata de Mihai Gadea, s-a incheiat pe acordurile melodiei Sfarsitul nu-i aici, a lui Florin Pitis Pasarea Colibiri. Dragi prieteni, ne-au mai dat.

Fosta sefa DIICOT o ataca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Cum se contrazice Bica

Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, cercetata in mai multe dosare privind retrocedari frauduloase la ANRP, a acuzat, miercuri, in publicatia EU Reporter, ca a intrat in vizorul Directiei Nationale Anticoruptie pentru ca ancheta compania Transgaz, condusa de Sergiu Lascu, fratele Codrutei Kovesi, sefa DNA. Bica a spus ca ancheta compania Transgaz in 2012, insa o decizie publicata pe site-ul Consiliului Concurentei arata ca DIICOT a sesizat institutia in 2011 privind licitatiile trucate de la Transgaz.

ANAF confirma ca Antena 1 si Antena 3 trebuie sa evacueze sediile in 5 zile

Sediile posturilor de televiziune Antena 1 si Antena 3 trebuie eliberate in cinci zile, respectiv pana la sfarsitul acestei saptamani, inspectorii ANAF prezentandu-le notificarea de evacuare pentru a pune in executare sentinta penala din 2013, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )