Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sinteza Zilei: Tatal romanului ranit in atacul de la Las Vegas, noi detalii despre starea in care se afla fiul sau

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Tatal romanului ranit in atacul de la Las Vegas, noi detalii despre starea in care se afla fiul sau

Un roman se afla printre cei peste 500 de raniti ai atacului armat din Las Vegas. Tatal lui Luca Iclodean a intrat in direct in emisiunea Sinteza Zilei si a oferit noi detalii despre starea de. continuă pe Antena3

Cat de grava este starea romanului ranit in atacul armat din Las Vegas. Glontul ce l-a nimerit i-a strapuns ambii plamani

Luca Iclodean, un tanar in varsta de 23 de ani originar din Cluj, se numara printre oamenii raniti in timpul atacului armat care a avut loc in Las Vegas in timpul unui festival de muzica country.

Cat de grava este starea romanului ranit in atacul armat din Las Vegas. incercarea de a-l deconecta de la aparatele care il ajuta sa respire nu a fost promitatoare

Luca Iclodean, un tanar in varsta de 23 de ani originar din Cluj, se numara printre oamenii raniti in timpul atacului armat care a avut loc in Las Vegas in timpul unui festival de muzica country.

INFRACTOR. Tatal atacatorului din Las Vegas, pe lista celor mai cautate persoane de FBI

Patrick Benjamin Paddock, tatal atacatorului de la Las Vegas, a fost, la un momet dat, pe lista celor mai cautati 10 infractori de catre FBI .

Ministerul Afacerilor Externe confirma ca un roman a fost ranit in atacul armat din Las Vegas

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat ca un roman a fost ranit in atacul armat din Las Vegas, el fiind internat intr-un spital din regiune. Romanul ranit va fi vizitat de consulul onorific al Romaniei la Las Vegas de indata ce starea sa de sanatate va permite acest lucru, iar Consulatul General al Romaniei la Los Angeles este in contact permanent cu autoritatile locale si este pregatit sa acorde asistenta consulara, mai precizeaza MAE.

Un roman a fost ranit grav in atacul armat din Las Vegas, soldat cu 50 de morti

Un roman se afla printre cei 400 de raniti ai atacului armat din Las Vegas. Mama tanarului a postat un mesaj sfasietor pe Facebook.

Un roman a fost ranit grav in atacul armat din Las Vegas, soldat cu 58 de morti

Un roman se afla printre cei peste 500 de raniti ai atacului armat din Las Vegas. Mama tanarului a postat un mesaj sfasietor pe Facebook.

Statul Islamic revendica atacul din Las Vegas

Statul Islamic a revendicat atacul din Las Vegas, acolo unde Stephen Paddock a ucis 50 de persoane si a ranit alte cateva sute. Potrivit Amaq, o agentie de stiri afiliata ISIS, Paddock ar fi fost un.

Un clujean, printre victimele grav ranite in atacul din Las Vegas (FOTO)

Un clujean a fost grav ranit in atacul din Las Vegas. Luca locuieste cu familia sa in statul Nevada. El se afla in public la concertul de muzica country Route 91 harvest in.

VIDEO UPDATE:Cel putin putin 59 persoane au murit, iar alte 515 au fost ranite in urma atacului armat la concertul din Las Vegas. Statul islamic a revendicat atacul. Printre raniti se afla si un roman

Cel putin 58 de persoane au murit, iar 515 persoane au fost ranite, luni dimineata, in timpul unui concert de muzica country din Las Vegas, la Hotelul Mandalay Bay, unde un barbat a deschis focul de la etajul 32 al cazinoului, relateaza Reuters. Atacatorul, un localnic de 64 de ani, a fost gasit mort in camera sa de hotel. UPDATE 01:00 Cel putin 58 de morti si 527 de raniti, potrivit autoritatilor CNN)20:40 Ministerul Afacerilor Externe a confirmat ca un roman a fost ranit in atacul armat din Las Vegas, el fiind internat intr-un spital din regiune.

Postare pe Facebook a unei romance din Las Vegas: Fiul meu a fost impuscat in timpul atacului armat

O romanca din Las Vegas sustine, intr-o postare pe Facebook, ca fiul sau, in varsta de 24 de ani, a fost ranit in atacul armat de luni, soldat cu 50 de morti si peste 400 de raniti. Potrivit informatiilor de pe pagina sa de Facebook, mama tanarului ar lucra in acelasi hotel in care a fost cazat si autorul atacului, Stephen Paddock, in varsta de 64 de ani, scrie News. ro. Autoritatile nu au anuntat deocamdata, oficial, daca vreun roman se afla pe lista victimelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )