Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ministerul Afacerilor Externe confirma ca un roman a fost ranit in atacul armat din Las Vegas

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Afacerilor Externe confirma ca un roman a fost ranit in atacul armat din Las Vegas

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat ca un roman a fost ranit in atacul armat din Las Vegas, el fiind internat intr-un spital din regiune. Romanul ranit va fi vizitat de consulul onorific al Romaniei la Las Vegas de indata ce starea sa de sanatate va permite acest lucru, iar Consulatul General al Romaniei la Los Angeles este in contact permanent cu autoritatile locale si este pregatit sa acorde asistenta consulara, mai precizeaza MAE. continuă pe Hotnews

Avertisment pentru romanii din Spania! Anuntul facut de Ministerul Afacerilor Externe

Ministerul Afacerilor Externe MAE) atentioneaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Regatul Spaniei sa manifeste prudenta in locurile aglomerate, in contextul.

Un roman a fost ranit grav in atacul armat din Las Vegas, soldat cu 50 de morti

Un roman se afla printre cei 400 de raniti ai atacului armat din Las Vegas. Mama tanarului a postat un mesaj sfasietor pe Facebook.

Un roman a fost ranit grav in atacul armat din Las Vegas, soldat cu 58 de morti

Un roman se afla printre cei peste 500 de raniti ai atacului armat din Las Vegas. Mama tanarului a postat un mesaj sfasietor pe Facebook.

Un roman a fost ranit grav in atacul din Las Vegas. Mesaj sfasietor transmis de mama sa

Intre cei 400 de raniti in urma atacului de la concertul de muzica country dinLas Vegasa fost ranit si un roman. Luca este stabilit cu familia inNevada si era unul.

VIDEO FOTO Un roman de 23 de ani a fost ranit in atacul din Las Vegas. MAE confirma informatia

Un clujean de 23 de ani, Luca Iclodean, se numara printre sutele de persoane ranite in cel mai sangeros atac armat din SUA. A fost internat pentru ingrijiri medicale.

Un cunoscut cantaret a ajuns la spital, dupa ce a fost ranit in timpul unui concert

Cantaretul de muzica rock Marilyn Manson a fost spitalizat, sambata, dupa ce a fost ranit de un element de decor care a cazut pe scena in timpul unui concert pe care il sustinea la New.

Un copil de sase ani a fost ranit grav, dupa ce a cazut de pe un topogan. A fost transportat la Bucuresti cu elicopterul SMURD

Un copil in varsta de numi sase ani a fost ranit grav, ieri, dupa ce a cazut de pe un topogan dintr-un loc de joaca din Targu Jiu.

Marilyn Manson a ajuns la spital dupa ce a fost ranit in timpul unui concert la New York

Rockerul Marilyn Manson a ajuns sambata la spital, dupa ce a fost ranit de un element de decor care a cazut pe scena in timpul unui concert pe care il sustinea la New York .

Un tanar a fost ranit grav in statia de metrou Republica. Circulatia trenurilor este intrerupta catre statia Pantelimon

Un tanar a fost ranit grav duminica dimineata, in statia de metrou Republica, dupa ce a cazut pe sine si a fost lovit de un tren care venea in statie.

Un tanar a fost ranit grav in statia de metrou Republica

Un tanar a fost ranit grav duminica dimineata, in statia de metrou Republica, dupa ce a cazut pe sine si a fost lovit de un tren care venea in statie, anunta News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )