Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza Zilei: Ziua mondiala a libertatii presei

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Ziua mondiala a libertatii presei

In fiecare an, pe 3 mai, este sarbatorita Ziua mondiala a libertatii presei. Aceasta zi celebreaza principiile fundamentale ale libertatii presei si reprezinta un prilej pentru a evalua libertatea. continuă pe Antena3

Iohannis si Ponta, mesaje pentru jurnalisti de Ziua Mondiala a Libertatii Presei

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta au postat mesaje pe facebook in care au amintit cat de importanta este libertatea presei pentru societate, pentru interesul public, pentru democratie in general.

Ministrul Afacerilor Externe, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertatii Presei: O presa libera este cheia pentru o societate democratica functionala

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, afirma, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei, ca o presa libera este cheia pentru o societate democratica functionala. Data de 3 .

Mesajul Ministerului de Externe de Ziua Mondiala a Presei

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a afirmat, duminica, de Ziua Mondiala a Libertatii Presei, ca o presa libera este cheia pentru o societate democratica functionala, informeaza Mediafax.

Obama, mesaj emotionant in apropierea Zilei Internationale a Libertatii Presei

Presedintele american, Barack Obama, a denuntat vineri atacurile impotriva libertatii presei in intreaga lume, primind trei jurnalisti originari din tari care limiteaza sever aceasta componenta cruciala a democratiei: Etiopia, Vietnam si Rusia, scrie AFP.

3 mai - Ziua mondiala a libertatii presei

Ziua mondiala a libertatii presei este marcata in fiecare an, la 3 mai, cand se celebreaza principiile fundamentale ale libertatii presei si reprezinta un prilej pentru a evalua libertatea presei in intreaga lume.

Presedintele Iohannis, mesaj pentru jurnalisti de Ziua Mondiala a Libertatii Presei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis un mesaj jurnalistilor, de Ziua Mondiala a Libertatii Presei. Seful statului a scris pe contul sau de Facebook ca O presa libera contribuie la consolidarea democratiei si.

O campanie si un mesaj pentru cititori, de Ziua Libertatii Presei: ii incurajam sa se abtina sa consume mizeriile ce le sunt servite pe post de stiri

Asociatia Profesionistilor din Presa-Cluj APPC) marcheaza data de 3 mai - Ziua Mondiala a Libertatii Presei printr-o campanie de constientizare a cititorilor. Initiativa se numeste invata sa discerni si se adreseaza indeosebi consumatorilor de presa scrisa, carora vor sa le transmita mesajul ca daca discern corect intre stirile pe care aleg sa le citeasca pot aduce la cresterea calitatii presei.

Presedintele SUA, Barack Obama, denunta atacurile impotriva libertatii presei in lume

Presedintele american, Barack Obama, a denuntat atacurile impotriva libertatii presei in intreaga lume, primind trei jurnalisti originari din tari care limiteaza sever aceasta componenta cruciala a.

Sinteza Zilei: Eroul de 11 ani s-a intors acasa

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, povestea baietelului de 11 ani din Bistrita Nasaud care, in urma cu aproximativ zece zilei, si-a salvat fratele din casa in.

Sinteza Zilei: Sondaj Avangarde. Cata incredere au romanii in politicieni

Mihai Gadea si sociologul Marius Pieleanu au prezentat, duminica, la Sinteza Zilei, cel mai recent sondaj Avangarde, privind increderea romanilor in politicieni, institutiile statului si intentia de.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )