Libnet.ro
UNICEF

19:00

Siri a salvat viata unui tanar prins sub un camion

Antena3 Antena3,
Siri a salvat viata unui tanar prins sub un camion

Un tanar din Tennessee are de multumit sistemului Siri pentru ca este in viata. Sam Ray, in varsta de 18 ani, sustine ca Siri a facut un apel la salvare dupa ce camionul la care lucra pentru reparatii a c. continuă pe Antena3

Cum a salvat Siri viata unui tanar

Asistentii virtuali se dovedesc foarte utili in sarcinile de zi cu zi si pot fi folositi pentru a cauta informatii, pentru a memora informatii sau pentru a indeplini diverse sarcini. Se pare ca ei pot fi folositi si pentru a-ti salvaviata atunci cand te afli in pericol. Am tot auzit despre Cortana in ultima vreme, [] Cum a salvat Siri viata unui tanar Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Emisiunea Condamnatii prezinta cazul unui tanar condamnat pentru omor si trafic de droguri (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat sambata, in cadrul emisiunii Condamnatii, cazul unui tanar condamnat pentru omor si trafic de droguri. Sandor Pal are doar 20 de ani, dar se afla in lumea condamnatilor.

Iasi: Casa unuia dintre barbatii implicati in uciderea unui tanar din Sinesti a fost incendiata

Un incendiu a izbucnit la casa unuia dintre barbatii arestati pentru uciderea unui tanar din Sinesti, judetul Iasi. Politistii, alertati de un localnic la 112, suspecteaza ca autorul faptei este un membru al.

Romanul care a salvat viata a sapte italieni. Sper ca acest gest sa ii faca pe italieni sa ne aprecieze mai mult

Decesul subit a unui barbat de 41 de ani din judetul Iasi a dat sansa la o viata normala pentru sapte italieni cu probleme de sanatate. Originar dintr-un sat de langa municipiul Pascani, Iulian Barna, plecat de mai multi ani in strainatate, la munca, a decedat in urma cu o saptamana pe un pat de spital din localitatea italiana Bergamo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )