Libnet.ro
UNICEF

07:15

Siria: Cel putin 30 de oameni au murit, dupa ce fortele guvernamentale au bombardat un spital si o cladire rezidentiala

B1 B1,
Siria: Cel putin 30 de oameni au murit, dupa ce fortele guvernamentale au bombardat un spital si o cladire rezidentiala

Cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata, miercuri seara, intr-un raid aerian al fortelor guvernamentale siriene asupra unui spital si unui imobil rezidential de rebuliune la Alep, potrivit. continuă pe B1

Tragedie fara margini! Cel putin 30 de migranti egipteni au fost executati de traficanti

Cel putin 30 de migranti egipteni care doreau sa ajunga in Europa au fost ucisi de traficanti in zona localitatii libiene Bani Walid, a anuntat joi premierul egiptean, Sharif Ismail, citat de.

Siria: Cel putin 14 civili au fost ucisi intr-un raid aerian al fortelor guvernamentale contra unui spital din Alep

Un spital din Alep a fost bombardat de fortele guvernamentale siriene si au fost ucisi cel putin 14 civili. Civilii au fost ucisi miercuri seara intr-un raid aerian al fortelor guvernamentale siriene.

Cel putin 23 de persoane au murit in Pakistan dupa ce au consumat dulciuri contaminate, probabil, cu pesticid

Cel putin 23 de persoane au murit dupa ce au consumat dulciuri contaminate, probabil, cu pesticid, informeaza politia pakistaneza, citata marti de BBC.

Siria: Spital din Alep, bombardat de fortele guvernamentale. Cel putin 14 persoane au murit

Cel putin 14 civili au murit, miercuri seara, in Alep, in urma unui raid al fortelor guvernamentale care a vizat un spital si un bloc rezidential controlate de fortele rebele.

Zeci de oameni au murit dupa ce au consumat dulciuri contaminate, probabil, cu pesticid

Cel putin 23 de persoane au murit dupa ce au consumat dulciuri contaminate, probabil, cu pesticid, informeaza politia pakistaneza, citata marti de BBC. Decesele au inceput sa survina saptamana.

Tragedie in Pakistan: cel putin 23 de persoane au murit, dupa ce au consumat dulciuri contaminate cel mai probabil cu pesticid

Zeci de persoane din Pakistan au murit sau sunt in stare grava dupa ce au consumat dulciuri contaminate cel mai probabil cu pesticid. Pana acum, 23 de persoane au murit, dar este foarte probabil ca acest.

Atentat cu masina-capcana in Bagdad: Cel putin 11 morti si peste 40 de raniti

Cel putin 11 persoane au murit si aproximativ 40 au fost ranite, intr-un atac cu masina-capcana. Incidentul s-a produs intr-un cartier predominant siit, din estul capitalei irakiene Bagdad, potrivit.

Atentat sinucigas in Turcia. Cel putin zece raniti

Cel putin zece persoane au fost ranite miercuri in orasul Bursa din nord-vestul Turciei dupa ce o femeie kamikaze a detonat incarcatura explozibila aflata asupra sa, au declarat surse oficiale citate.

Marian Darta, la un pas de moarte! Am nevoie de cel putin 16.000 de euro

Marian Darta a fost la un pas de moarte dupa ce a facut un accident vascular. Hair-stylistul se lupta cu cancerul de patru ani Am nevoie de cel putin 16. 000 de euro pentru operatie, a.

Cel putin zece persoane au fost ranite intr-un atentat sinucigas comis in nord-vestul Turciei

Un atentat sinucigas a fost comis miercuri in orasul Bursa din nord-vestul Turciei, informeaza AFP, citand surse oficiale. Cel putin zece persoane au fost ranite in urma atacului comis de o femeie.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.297 seconds )