Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zeci de oameni au murit dupa ce au consumat dulciuri contaminate, probabil, cu pesticid

Antena3 Antena3,
Zeci de oameni au murit dupa ce au consumat dulciuri contaminate, probabil, cu pesticid

Cel putin 23 de persoane au murit dupa ce au consumat dulciuri contaminate, probabil, cu pesticid, informeaza politia pakistaneza, citata marti de BBC. Decesele au inceput sa survina saptamana. continuă pe Antena3

Cel putin 23 de persoane au murit in Pakistan dupa ce au consumat dulciuri contaminate, probabil, cu pesticid

Cel putin 23 de persoane au murit dupa ce au consumat dulciuri contaminate, probabil, cu pesticid, informeaza politia pakistaneza, citata marti de BBC.

Tragedie in Pakistan: cel putin 23 de persoane au murit, dupa ce au consumat dulciuri contaminate cel mai probabil cu pesticid

Zeci de persoane din Pakistan au murit sau sunt in stare grava dupa ce au consumat dulciuri contaminate cel mai probabil cu pesticid. Pana acum, 23 de persoane au murit, dar este foarte probabil ca acest.

Baia Mare: Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul patru al Spitalului de Pneumoftiziologie - TBC

Un pacient, in varsta de 71 de ani, internat la Spitalul de Pneumoftiziologie - TBC Baia Mare, a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul patru al cladirii, informeaza Agerpres. Barbatul a cazut pe.

O tanara de 16 ani din SUA a murit, dupa ce a fost batuta de colegele ei de liceu (FOTO, VIDEO)

O adolescenta in varsta de 16 ani a fost a murit, dupa ce a fost batuta de colegele ei de liceu, aparent din cauza unui baiat, potrivit Daily Mail. Incidentul s-a petrecut la Liceul Tehnologic.

O femeie a murit dupa ce a fost calcata pe trotuar de o masina de salubrizare, in Drumul Taberei din Capitala

O femeie a murit, dupa ce a fost calcata pe trotuar de o masina a unei firme de salubrizare, in cartierul Drumul Taberei din Capitala, potrivit news. ro. Accidentul s-a produs in jurul orei 13. 00 si.

Un sofer din Gorj a murit dupa ce cazut cu masina intr-o rapa

Un sofer din Gorj a murit dupa ce cazut intr-o rapa. Masina de teren pe care o conducea a derapat, s-a rostogolit si a cazut cativa metri. in urma impactului barbatul a ramas sub.

Accident in Bucuresti. O femeie a murit dupa ce a fost lovita pe trotuar de masina de gunoi

O femeie a murit, luni, dupa ce a fost lovita pe trotuar, in cartierul bucurestean Drumul Taberei, de o masina de gunoi, scrie b365. ro. Potrivit politistilor rutieri,femeia, de aproximativ 50 ani,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2626 seconds )