Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sistemul asigurarilor de sanatate functioneaza pentru prima data dupa 19 zile

B1 B1,
Sistemul asigurarilor de sanatate functioneaza pentru prima data dupa 19 zile

Sistemul cardului national de sanatate functioneaza pentru prima data dupa 19 zile. Aceasta a fost cea mai grava avariede la darea lui in folosinta, precizeaza HotNews. Joi, reprezentantii CNAS. continuă pe B1

PENTRU PRIMA DATA Transgaz primeste rating-ul BBB- cu perspectiva stabila din partea Fitch

Agentia de evaluare internationala Fitch a acordat, pentru prima data, rating-ul BBB- cu perspectiva stabila companiei Transgaz Medias TGN), informeaza transportatorul de gaze naturale printr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Sistemul cardului de sanatate functioneaza dupa 19 zile de blocaj

Sistemul cardului national de sanatate a reinceput sa functioneze vineri dupa-amiaza, pentru prima data dupa 19 zile de blocaj. Sistemul a fost repornit cu putin timp in urma. Reprezentantii CNAS anuntasera, ieri, ca se fac testele finale pentru revenirea la modul de lucru uzual. Sistemul a fost nefunctional timp de 19 zile, fiind cea mai grava avarie de la darea lui in folosinta. Medicii au explicat ca, in aceasta perioada, au fost nevoiti sa trimita acasa o parte dintre pacienti, din cauza ca riscau sa achite din buzunar contravaloarea serviciilor care nu puteau fi inregistrate in sistem.

Alessandra Stoicescu, mama pentru prima data! Cum arata stirista

Alessandra Stoicescu si sotul sau a pregatit totul ca la carte pentru venirea pe lume aprimului sau copil. Stirista este in a noua luna de sarcina si asteapta cu nerabdare sa-si ia fetita in.

Dupa 17 zile de colaps, sistemul asigurarilor de sanatate ar putea reveni azi. CNAS: Oamenii mor oricum. Si cu si fara sistem

Dupa 17 zile de blocaj total, joi este programata o prima tentativa de restartare a programului, dupa cum a anuntat reprezentantul CNAS. Purtatorul de cuvant al CNAS, Daniel Osmanovici a afirmat ca oamenii mor oricum, si cu, si fara sistem.

Si-au scos catelul din casa sa vada ploaia pentru prima data. Reactia patrupedului a fost extrem de haioasa (VIDEO)

Doi tineri si-au cumparat un catel pe care au fost nevoiti sa-l tina in casa o buna perioada de timp, pana cand i-au facut toate vaccinurile. in cele din urma, Pupper a iesit la plimbare.

A 18-a zi in care sistemul cardului de sanatate nu functioneaza - cea mai grava avarie de la darea in folosinta. CNAS anunta teste finale pentru revenirea la modul de lucru, dar sustine ca nu inseamna ca sistemul nu a functionat

Este a 18-a zi in care sistemul informatic al cardului de sanatate nu functioneaza, iar medicii spun ca ne confruntam cu cea mai grava avarie a sistemului de la darea lui in folosinta. De cealalta parte, CNAS anunta ca la ora actuala se desfasoara testele finale pentru revenirea la modul de lucru uzual, online, al platformei PIAS, dar sustine ca starea de indisponibilitate nu inseamna ca sistemul informatic nu a functionat in aceasta perioada. Premierul Viorica Dancila cere plecarea presedintelui interimar al CNAS, insa Razvan Vulcanescu raspunde ca nu ia in calcul demisia.

Medic de familie: Sistemul informatic de sanatate nu functioneaza de 15 zile

Medicii de familie atrag atentia ca sunt satui de problemele pe care le are platforma informatica de asigurari de sanatate PIAS). Aceasta nu functioneaza in continuare de la inceputul lunii, iar doctorii nu pot raporta serviciile medicale si nu pot deconta contravaloarea acestora.

Platforma de sanatate Wello organizeaza prima tabara gratuita de nutritie pentru copii

Wello, platforma de sanatate pentru familiile cu copii supraponderali, bazata pe un program de inteligenta artificiala AI), organizeaza prima tabara gratuita din Romania pentru copiii cu probleme de greutate, ajutandu-i sa slabeasca intr-un mod sanatos.

Purtatorul de cuvant CNAS, prima reactie dupa controversata declaratie: Se poate intampla sa obosesti si sa gresesti

Purtatorul de cuvant de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, Daniel Osmanovici, admite ca a gresit cand a facut declaratia pe tema defectiunii sistemului informatic de la CNAS si sustine ca.

Barna, despre o competitie cu Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale: Va fi pentru prima data cand nu avem o batalie intre doua personalitati

Presedintele USR Dan Barna este prezent marti, 16 iulie, la Timisoara pentru a participa la dezbaterea finala a celor patru candidati USR inscrisi in cursa interna pentru a fi desemnati candidatul partidului la functia de primar al Timisoarei.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2587 seconds )