Libnet.ro
UNICEF

08:00

Site-ul cotidianului Washington Post, piratat de sustinatorii lui Bashar al-Assad

B1 B1,
Site-ul cotidianului Washington Post, piratat de sustinatorii lui Bashar al-Assad

Cotidianul Washington Post a anuntat joi ca site-ul sau de Internet a fost piratat de Armata siriana electronica, un grup de hackeri care sustine pozitiile regimului lui Bashar al-Assad. Cititorii unora. continuă pe B1

Site-ul cotidianului Washington Post a fost piratat de sustinatorii lui Bashar al-Assad

Cotidianul Washington Post a anuntat joi ca site-ul sau de Internet a fost piratat de Armata siriana electronica, un grup de hackeri care a vizat deja site-urile mai multor mass-media occidentale pentru a transmite pozitiile regimului lui Bashar al-Assad, relateaza AFP.

Site-ul unei importante publicatii americane, atacata de Armata Siriana Electronica

Reprezentantii cotidianului Washington Post au anuntat joi ca site-ul publicatiei a fost piratat de Armata Siriana Electronica. Grupul de hackeri a atacat deja site-urile mai multor publicatii sau agentii de.

Site-ul unei importante publicatii americane, atacat de Armata Siriana Electronica

Reprezentantii cotidianului Washington Post au anuntat joi ca site-ul publicatiei a fost piratat de Armata Siriana Electronica. Grupul de hackeri a atacat deja site-urile mai multor publicatii sau agentii de.

Vanzarea Washington Post si viitorul jurnalismului.

Washington Post este un nume iconic nu doar pentru presa americana ci si pe plan international. Cu o vechime de 136 de ani in ultmii 80 s-a aflat in proprietatea familiei Graham) venerabilul cotidian a fost vindut, cu citeva zile in urma, pentru suma de $250 milioane, lui Jeff Bezos fondatorul si principalul actionar al companiei Amazon, cea care domina comertul electronic la nivel global. Cu doar putin timp inainte The New York Times vindea un alt celebru ziar american, The Boston Globe, lui .

The Washington Post: jurnalismul nu este gratuit

Suntem coplesiti de schimbari tehnologice pe care nu le putem controla. Ziarele sunt lasate in urma de institutiile majore sociale, economice si politice. Ultima dovada este vanzarea neasteptata a The Washington Post, controlat de familia Graham inca din 1933, catre Jeff Bezos, fondatorul Amazon, pentru 250 de milioane de dolari.

Site-ul Guvernului tibetan a fost COMPROMIS, in urma unor atacuri cibernetice

Site-ul in limba chineza al Guvernului tibetan in exil, al carui lider spiritual este Dalai Lama, a fost atacat de piratii cibernetici, informeaza BBC News. Potrivit expertilor companiei de securitate IT.

Kaspersky: site-ul lui Dalai Lama in limba chineza, atacat de hackeri

O importanta firma de securitate informatica a avertizat marti ca site-ul lui Dalai Lama in limba chineza este infectat cu un program daunator care poate afecta calculatoarele vizitatorilor si care poate fi folosit pentru a spiona activitatea online a celor care acceseaza pagina.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2792 seconds )