Libnet.ro
UNICEF

17:00

Situatia complicata a copiilor care vor sa plece din tara, dar nu au acordul ambilor parinti. Care e solutia in astfel de cazuri

Adevărul Adevărul,
Situatia complicata a copiilor care vor sa plece din tara, dar nu au acordul ambilor parinti. Care e solutia in astfel de cazuri

Pentru ca un copil sa poata iesi din tara cu unul dintre parinti sau cu o alta persoana e nevoie de un acord scris semnat de ambii parinti. in cazurile in care unul dintre parinti nu este de acord, trebuie obtinut acordul prin instanta, ceea ce complica foarte mult lucrurile. continuă pe Adevărul

79 de cetateni straini care intentionau sa iasa ilegal din tara au fost descoperiti intr-un camion

79 de persoane - cetateni din Iran, Irak, Siria, Turcia si China - care au incercat sa iasa ilegal din tara, au fost descoperite de politistii de frontiera din Bors, judetul Bihor, ascunse intr-un camion, anunta, astazi, Politia de Frontiera, intr-un comunicat.

ATENTIE, SOFERI! Au mai ramas cateva saptamani. Care sunt masinile care vor fi scoase din circulatie!

Mai sunt doar cateva saptamani pana va intra in vigoareOG nr. 14 din 18 august 2017, caremodifica si completeaza Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile pu.

WiFi4EU - Lista localitatilor din Romania care vor avea internet gratuit

Potrivit Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, peste 10. 000 de municipalitati s-au inscris deja in portalul WiFi4EU prin care vor beneficia de programul UE de implementare a retelelor de Wi-Fi gratuit, scrie Digi24 .

Elena Udrea se dezlantuie: Aceasta este justitia pe care vor unii sa o recunosc?

Elena Udrea tuna si fulgera dupa ce Dinu Pescariu a mai scapat de un dosar penal. Aceasta e justitia pe care vor unii sa o recunosc????? Acesti nemernici, care prin abuzuri uriase au transformat justitia in.

Avertisment de ULTIM MOMENT al meteorologilor. COD GALBEN in mai multe localitati din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, noi atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic valabile in orele urmatoare pentru localitati din judetele Caras-Severin si.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea parte de un Paste fericit

Fecioara Retrogradarea lui Mercur iti poate aduce tie oportunitati neasteptate in cariera. Ai o luna aprilie in care va trebui sa te decizi cu exactitate ce vrei sa faci in perioada urmatoare.

Olandezii nu isi mai doresc muncitori romani. Noua regula pe care vor sa o impuna pentru migranti

Autoritatile din orasele olandeze Maasdriel, Zuidplas, Zaltbommel si Tiel vor sa impuna noi reguli prin care sa reduca numarul de migranti romani si polonezi. Initiativa a fost exprimata dupa ce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )