Libnet.ro
UNICEF

14:00

Situatie critica in tara din cauza fenomenelor meteo extreme

Antena3 Antena3,
Situatie critica in tara din cauza fenomenelor meteo extreme

Situatie critica in tara din cauza fenomenelor meteo extreme. Ploile puternice au facut ravagii in judetele Bacau si Mehedinti, unde mai multe familii au fost evacuate din calea puhoaielor. Pompierii au. continuă pe Antena3

Situatie critica in tara din cauza feneomenolor meteo extreme

Situatie critica in tara din cauza feneomenolor meteo extreme. Ploile puternice au facut ravagii in judetele Bacau si Mehedinti, unde mai multe familii au fost evacuate din calea puhoaielor. Pompierii au.

Alerta in tara din cauza fenomenelor meteo. Un barbat a fost lovit de trasnet

Un barbat de 63 ani a fost lovit de trasnet in localitatea Tomesti din judetul Iasi, insa un echipaj medical al Serviciului de Ambulanta a reusit resuscitarea, stabilizarea si transportarea victimei la.

Rasturnare de situatie! Micuta Sorina din Baia de Arama ar putea ramane in tara

Autoritatile din Romania blocheaza plecarea Sorinei din tara, Ministrul Justitiei a facut declaratii de ultima ora in privinta cazului cutremurator al fetitei. Autoritatile blocheaza plecarea Sorinei din Baia de Arama din tara Ana Birchall a focut o serie de declaratii in cazul care a socat o tara intreaga. Ministrul Justitiei a sustinut ca acum este .

O actrita are mari probleme de sanatate din cauza hainelor purtate la filmari

Emma Stone are acum probleme grave de sanatate din cauza unor haine pe care a fost nevoita sa le poarte la filmarile unui nou proiect. Ce s-a intamplat cu actrita? Emma Stone, organe deplasate din cauza hainelor de pe platoul de filmare Emma Stone, una dintre cele mai frumoase actrite din lume, are acum probleme .

Incident pe calea ferata. Un tren a deraiat in judetul Suceava, din cauza viiturilor

Incident pe calea ferata. Locomotiva unui tren Regio, care circula pe ruta Suceava - Cacica, a deraiat, in judetul Suceava, din cauza viiturilor. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, incidentul nu.

Mehedinti: Persoane evacuate, podete luate de ape si trafic feroviar blocat, din cauza inundatiilor

Mai multe persoane au fost salvate din locuinte inundate sau din masini surprinse de viituri, in noaptea de duminica spre luni, de pompierii din judetul Mehedinti. De asemenea, trei podete au fost luate de ape, iar o cale ferata este blocata, din cauza macazurilor inundate, scrie Mediafax.

O mare cantitate de praf a fost degajata duminica, in statia Eroilor, din cauza lucrarilor desfasurate pe Magistrala 5

O cantitate mare de praf a fost degajata duminica, in jurul orei 11:00, in statia Eroilor, din cauza lucrarilor desfasurate pe Magistrala 5, antreprenorul lucrarilor fiind avizat pentru a lua masuri, potrivit unui comunicat emis de Metrorex.

Ponta, mesaj pentru ministrul Transporturilor, din cauza cozilor de la aeroport: Cuc, lasa minciunile si afacerile si fa ceva pentru romanii de care iti bati joc Oamenii vor sa iti transmita traditionala ..ie

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a scris sambata dimineata, pe Facebook, alaturi de doua poze cu oameni care stau la cozi in zona de procesare a pasapoartelor din Aeroportul Otopeni, ca aproape o mie de oameni vor sa ii transmita Ministrului Transporturilor Razvan Cuc ganduri de bine, precum mincinosul, nesimtitule si incompetentule, alaturi de traditionala deja . ie, pentru numarul mic de cabine pentru politisti, lipsa portilor electronice accesibile tuturor celor care au pasapoarte biometrice si din cauza numarului mic de lucratori care pun bagajele pe banda.

SCHELE de bloc PRABUSITE in mijlocul strazii, in Bucuresti, din cauza furtunii puternice. Trafic oprit in doua zone (VIDEO)

O furtuna puternica a facut prapad, vineri seara, in Capitala. Doua schele amplasateblocuri in renovare s-au prabusit din cauza vantului puternic. Accidentele s-au petrecut in centrul.

FOTO VIDEO UPDATE Doua schele s-au prabusit, vineri, in Bucuresti, din cauza vantului puternic Traficul este restrictionat pe Regina Elisabeta si pe Stirbei Voda

Doua schele folosite pentru reabilitarea blocurilor s-au desprins vineri dupa-amiaza in Bucuresti, din cauza vantului puternic, cazand pe bulevardul Regina Elisabeta si pe bulevardul Stirbei Voda, motiv pentru care traficul este restrictionat, in acest moment, potrivit Brigazii Rutiere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )