Libnet.ro
UNICEF

18:15

Situatie revoltatoare. Un tanar a murit din cauza cancerului confundat de medici cu Febra Fanului

Antena3 Antena3,
Situatie revoltatoare. Un tanar a murit din cauza cancerului confundat de medici cu Febra Fanului

Aaron, in varsta de 30 de ani, a murit din cauza cancerului confundat de catre medici, cu Febra fanului sau rinita alergica. Sotia acestuia, Sarah, a impartasit vestea tragica pe contul de. continuă pe Antena3

VIDEOUPDATE Tragedie n Indonezia: Cel putin 832 de oameni au murit din cauza cutremurului si a tsunamiului

Cel putin 832 de oameni au murit in urma cutremurului si tsunamiului din Indonezia. Precedentul bilant vorbea despre 400 de persoane, dar autoritatile se temeau ca numarul victimelor va creste considerabil. Echipele de salvare sunt angajate intr-o misiune dramatica de recuperare a eventualilor supravietuitori din orasul Palu, sapand printre daramaturi, relateazaBBC Newssi Reuters.

Romanii nu pot obtine certificatul de cazier judiciar: Sistemul informatic a cedat din cauza unei avarii

Sistemul informatic prin care se elibereaza certificarele de cazier judiciar nu functioneaza, luni dimineata, din cauza unei avarii, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane. Defectiunea s-a.

Gabriela Cristea, in DOLIU: A MURIT... Din pacate, e vorba chiar despre...

Gabriela Cristea a aflat chiar in timpul emisiunii pe care o modereaza ca unul dintre concurentia incetat din viata. Reporterul show-ului a stat de vorba cu doamna Elena, care i-a fost alaturi acestuia .

Apocalipsa orcilor: Jumatate din populatia balenelor ucigase sunt sortite sa piara din cauza poluarii

Cel putin jumatate din populatia balenelor uriase sunt sortite extinctiei din cauza poluarii toxice si persistente a oceanelor, conform unui nou studiu major. Partea si mai rea este ca daca o balena a ingerat otrava si isi alapteaza copilul, acesta risca sa moara, scrieThe Guardian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )