Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sloane Stephens a castigat turneul de la Miami. Primul triumf dupa mai bine de sase luni

Adevărul Adevărul,
Sloane Stephens a castigat turneul de la Miami. Primul triumf dupa mai bine de sase luni

Sloane Stephens este noua campiona de la Miami, dupa o finala in care a invins-o clar pe letona Jelena Ostapenko. continuă pe Adevărul

VIDEO Sloane Stephens, prima finalista de la Miami - Revenire superba in meciul cu Victoria Azarenka (scor 3-6, 6-2, 6-1)

Dupa ce a fost condusa cu 1-0 la seturi si 2-0 in actul al doilea, Sloane Stephens 12 WTA) si-a adunat toate fortele si a reusit sa intoarca soarta meciului cu Victoria Azarenka 186 WTA), beneficiara unui wild card. Castigatoarea ultimei editii de la US Open s-a impus cu 3-6, 6-2, 6-1, dupa doua ore si 9 minute de joc, asigurandu-si astfel un loc in marea finala a competitiei de categorie Premier Mandatory de la Miami.

VIDEO Sloane Stephens, regina la Miami - Primul trofeu important dupa titlul de la US Open

Pret de o saptamana si jumatate, Sloane Stephens nu s-a abatut in niciun moment de la planul tactic, ultima castigatoare de la US Open aratand, pe langa o buna conditie fizica, o defensiva dusa la rang de arta si o rabdare care a facut diferenta atunci cand a contat mai mult. Americanca a castigat titlul de la Miami dupa ce a avut emotii doar in primul set al finalei cu Jelena Ostapenko 7-65), 6-1).

SLOANE STEPHENS- JELENA OSTAPENKO LIVE ONLINE STREAM - FINALA MIAMI OPEN

SLOANE STEPHENS- JELENA OSTAPENKO LIVE ONLINE STREAM - FINALA MIAMI OPEN Duelul campioanelor in finala de la Miami. Castigatoarea de la Roland Garros de anul trecut, Jelena Ostapenko, o va infruna in ultimul act.

Sloane Stephens a eliminat-o pe Kerber in sferturi la Miami Open

Jucatoarea americana Sloane Stephens, locul 12 WTA si cap de serie 13, a eliminat-o, marti, pe germana Angelique Kerber, numarul 10 mondial, in sferturile de finala ale turneului Miami Open.

Jelena Ostapenko si Sloane Stephens se vor infrunta in finala Miami Open. Cand se joaca meciul

Letona Jelena Ostapenko, locul 5 WTA si cap de serie numarul 6, s-a calificat in finala Miami Open, .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )