Libnet.ro
UNICEF

01:05

Slovacia se distanteaza de grupul Visegrad pentru a face parte din nucleul UE

B1 B1,
Slovacia se distanteaza de grupul Visegrad pentru a face parte din nucleul UE

Premierul slovac, Robert Fico a declarat ca principiile politice al Slovaciei sunt apropiate cele ale nucleului Uniunii Europene, dand de inteles ca statul pe care il reprezinta s-ar putea. continuă pe B1

Probleme mari pentru un milionar roman. Acum incearca sa-si vanda o parte din afaceri

Probleme financiare pentru omul de afaceri Ioan Neculaie. Dupa ce a renuntat sa mai finanteze echipa de fotbal FC Brasov si a scos-o la vanzare, acum milionarul vrea sa mai renunte la o afacere a sa, de.

SUA aloca 5,6 milioane de dolari pentru infrastructura militara din Romania. Doua baze aeriene vor fi modernizate anul viitor

Statele Unite au aprobat suplimentarea cu 5,6 milioane de dolari a fondurilor destinate modernizarii infrastructurii militare din Romania.

America aloca 5,6 milioane de dolari pentru infrastructura militara din Romania. Doua baze aeriene vor fi modernizate anul viitor

Statele Unite au aprobat suplimentarea cu 5,6 milioane de dolari a fondurilor destinate modernizarii infrastructurii militare din Romania.

Starul Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost sanctionat pentru comportamentul agresiv din timpul meciului impotriva Barcelonei. Reactia antrenorului Zinedine Zidane

Vedeta echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, eliminat in meciul Barcelona - Real Madrid 1-3) din Supercupa Spaniei, a fost suspendat cinci meciuri dupa ce l-a impins pe arbitrul Ricardo de Burgos Bengoetxea, scrie Marca.

VIDEO. Donald Trump si-a lansat deja primul spot electoral pentru alegerile prezidentiale din 2020

Presedintele Donald Trump si-a lansat deja primul clip electoral pentru alegerile din 2020 in plin scandal generat de modul in care a condamnat violentele izbucnite, sambata, intre militantii extremei-drepte si contraprotestatarii din oraselul Charlottesville din statul Virginia.

Reprezentantii Coalitiei pentru Familie dau din colt in colt cu privire la interzicerea avorturilor / Ce spun ei despre sursele de finantare ale coalitiei (VIDEO, FOTO)

Momente stanjenitoare pentru reprezentantii Coalitiei pentru Familie, in emisiunea Puterea ideilor, moderata de Remus Cernea, pe B1 TV. Vlad Levente Viski, presedintele asociatiei Mozaiq,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )