Libnet.ro
UNICEF

01:05

Starul Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost sanctionat pentru comportamentul agresiv din timpul meciului impotriva Barcelonei. Reactia antrenorului Zinedine Zidane

România Liberă România Liberă,
Starul Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost sanctionat pentru comportamentul agresiv din timpul meciului impotriva Barcelonei. Reactia antrenorului Zinedine Zidane

Vedeta echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, eliminat in meciul Barcelona - Real Madrid 1-3) din Supercupa Spaniei, a fost suspendat cinci meciuri dupa ce l-a impins pe arbitrul Ricardo de Burgos Bengoetxea, scrie Marca. continuă pe România Liberă

Supercupa Spaniei: Cristiano Ronaldo, cel putin patru etape de suspendare dupa ce l-a impins pe arbitru

Atacantul Cristiano Ronaldo risca o suspendare intre patru si 12 etape pentru ca l-a impins pe arbitrul Ricardo De Burgos dupa ce a fost eliminat, in prima mansa a Supercupei Spaniei, castigata de Real Madrid, duminica, in deplasare, cu FC Barcelona, scor 3-1.

Supercupa Spaniei: Real Madrid a invins Barcelona cu 3-1. Dupa ce a marcat, Ronaldo a fost eliminat

Real Madrid a invins, duminica seara, in deplasare, cu scorul de 3-1, FC Barcelona, in prima mansa a Supercupei Spaniei.

Cristiano Ronaldo risca o suspendare drastica

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo va plati scump pentru gestul golanesc pe care l-a facut la adresa arbitrului mansei tur a Supercupei Spaniei cu FC Barcelona.

Cristiano Ronaldo, suspendat drastic

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo va plati scump pentru gestul golanesc pe care l-a facut la adresa arbitrului mansei tur a Supercupei Spaniei cu FC Barcelona.

Real Madrid invinge Barcelona pe Nou Camp in Supercupa Spaniei

Victorie cu 3-1 pentru Real Madrid in mansa tur a Supercupei Spaniei chiar pe terenul rivalei FC Barcelona.

VIDEO Barcelona - Real Madrid 1-3/ Galacticii, mari favoriti la castigarea Supercupei Spaniei

Real Madrid a facut un pas important spre castigarea Supercupei Spaniei, dupa ce a castigat, scor 3-1, mansa tur cu FC Barcelona, de pe Camp Nou. Disputa retur va avea loc miercuri, 16 august, pe Santiago Bernabeu.

Zinedine Zidane ramane la Real Madrid pana in 2020. Salariul este FABULOS!

Antrenorul Zinedine Zidane si-a prelungit contractul cu echipa Real Madrid pana in 2020, informeaza AS, care noteaza ca tehnicianul francez va avea un salariu dublu fata de cel primit pana.

Zinedine Zidane va continua sa antreneze echipa Real Madrid. Ce salariu va primi tehnicianul francez

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a anuntat ca si-a prelungit contractul la actualul club pana in 2020. Potrivit surselor media locale, tehnicianul francez va avea un salariu dublu fata de cel primit pana acum.

Clauza de reziliere ireala impusa de Real Madrid unui jucator de-al sau

Real Madrid i-a prelungit contractul unui jucator de-al sau si i-a fixat o claza de reziliere cu o valoare cum nu s-a mai vazut in fotbal.

Povestea unuia dintre cei mai importanti economisti din lume. Necunoscut in tara, romanul Nicholas Georgescu-Roegen a fost propus pentru Premiul Nobel pentru Economie |DOSAR ROMANIA LIBERA

Unul dintre cei mai mari economisti din ultimele decenii este un roman aproape necunoscut in tara sa natala. Nicholas Georgescu-Roegen a fost fondatorul bioeconomiei. Din anii 70, el a creat o teorie economica prin care a influentat profund dezvoltarea ecologiei. Nicholas Georgescu-Roegen a fost propus pentru Premiul Nobel pentru Economie, insa nu a reusit sa primeasca aceasta recunoastere internationala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )