Libnet.ro
UNICEF

01:05

CM Snooker: John Higgins si Barry Hawkins, n avantaj dupa disputarea primei sesiuni a semifinalelor

Hotnews Hotnews,
 CM Snooker: John Higgins si Barry Hawkins, n avantaj dupa disputarea primei sesiuni a semifinalelor

Cu o mare experienta la Campionatul Mondial de Snooker, John Higgins a preluat conducerea in disputa cu Kyren Wilson, scotianul avand 5-3 dupa disputatea primei sesiuni a semifinalei de la Crucible. Cu acelasi scor conduce si Barry Hawkins in meciul cu Mark Williams. Se disputa dupa sistemul cel mai bun din 33 de frame-uri. continuă pe Hotnews

CM Snooker: John Higgins, calificare spectaculoasa n semifinale, dupa joc decisiv cu Judd Trump (13-12)

Condus cu 7-3, iar mai apoi cu 11-9, John Higgins a intors soarta disputei cu Judd Trump, fiind nevoie de joc decisiv pentru ca scotianul sa completeze tabloul semifinalelor de la Crucible victorie a lui Higgins cu 13-12).

CM Snooker: Kyren Wilson si Barry Hawkins, victorii categorice - Au obtinut calificarea n semifinalele de la Crucible

Kyren Wilson a reusit, miercuri, calificarea in premiera in semifinalele Campionatului Mondial de Snooker, dupa victoria cu 13-6 obtinuta impotriva lui Mark Allen. in aceeasi faza a competitiei a ajuns si Barry Hawkins: 13-15 cu Ding Junhui.

CM Snooker: Barry Hawkins si Kyren Wilson, la un pas de semifinale

Barry Hawking il conduce cu 11-5 pe Ding Junhui inainte de sesiunea decisiva a disputei contand pentru sferturile Campionatului Mondial de Snooker de la Crucible. Acelasi scor se inregistreaza si in confruntarea dintre Kyren Wilson si Mark Allen 11-5). Echilibrul domina meciul Mark Williams vs Ali Carter 4-4), in timp ce Judd Trump este in avantaj in fata lui John Higgins 5-3).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )