Libnet.ro
UNICEF

18:16

Soacra Printului Harry, cu PIERCING in nas la nunta regala! VERDICT: Moartea clinica a modei

B1 B1,
Soacra Printului Harry, cu PIERCING in nas la nunta regala! VERDICT: Moartea clinica a modei

Nunta printului Harry cu fosta actrita americana Meghan Markle inca suscita discutii despre modul in care s-a desfasurat. Tinutele mirilor si ale invitatilor au fost analizate indeaproape de criticii de. continuă pe B1

Gestul emotionant facut de printul Harry si Meghan Markle dupa nunta regala: ce au facut cu aranjamentele florale FOTO

Printul Harry si Meghan Markle au donat florile de la nunta, care au impodobit catedrala St. George de la Castelul Windsor, unor camine de batrani din Londra.

Un manelist roman a facut SHOW la nunta regala a printului Harry: Ia-ti mireasa ziua buna a rasunat pe malul Tamisei (VIDEO)

Gabi de la Oradea a facut show la Londra cu ocazianuntii Printului Harry cu Meghan Markle. Manelistul le-a dedicat mirilor cateva melodii. Astfel, pe malul Tamisei a rasunat Ia-ti mireasa ziua buna,.

De ce era liber locul din fata Reginei Elisabeta la nunta Printului Harry si-a lui Meghan Markle?

Nunta regala, care a avut loc sambata, la Castelul Windsor, a fost analizata in detaliu de specialistii in eticheta. Un amanunt care a starnit controverse si interesul tuturor a fost scaunul liber din fata.

El ii ia locul Printului Harry! Nepotul Dianei este cel mai ravnit burlac

Acum ca Printul Harry nu mai e disponibil, atentia s-a mutat pe verisorul lui, Louis Spencer. Acesta din urma a fost remarcat la nunta regala, care a avut loc pe 19 mai, el luand parte la ceremonia.

Motivele pentru care nunta Printului Harry cu Meghan Markle va intra in istorie

Inca din momentul in care s-a anuntat logodna Printului Harry cu fosta actrita americana Meghan Markle presa din intreaga lume a inceput sa vuiasca. Exista patru motive majore pentru care aceasta.

De ce era liber locul din fata Reginei Elisabeta la nunta Printului Harry si-a lui Meghan Markle. Explicatia total neasteptata

Nunta regala, care a avut loc sambata, la Castelul Windsor, a fost analizata in detaliu de specialistii in eticheta. Un amanunt care a starnit controverse si interesul tuturor a fost scaunul liber din fata Reginei Elisabeta a II-a. Multi au speculat ca acela ar fi fost tributul mirilor pentru regretata printesa Diana. Ei bine, in realitate, lucrurile stau usor diferit.

Meghan Markle e prima mireasa care a purtat asa ceva la o nunta regala. Au imbinat traditiile cu noul, protocolul cu avangardismul, iar rezultatul a fost unul fastuos

Nunta Printului Harry cu Meghan Markle a fost evenimentul anului! Urmarit de cateva mii de simpatizanti regali din fata Castelului Windsor, si de alte cateva milioane de telespectatori din intreaga lume, nunta re.

Meghan Markle e prima mireasa care a purtat asa ceva la o nunta regala

Nunta Printului Harry cu Meghan Markle a fost evenimentul anului! Urmarit de cateva mii de simpatizanti regali din fata Castelului Windsor, si de alte cateva milioane de telespectatori din intreaga lume, nunta regala nu a dezamagit pe nimeni.

Nunta regala nu este VALIDA! Cine arunca bomba in legatura cu cei doi miri

Nunta Printului Harry si fosta actrita americana, Meghan Markle, a fost urmarita cu sufletul la gura de milioane de oameni din intreaga lume, insa un site ortodox contesta uniunea dintre cei doi. Astfel,.

Primele fotografii oficiale de la nunta regala au fost facute publice de Palatul Kensington: Suntem atat de norocosi FOTO

Palatul Kensington a facut publice trei fotografii oficiale de la nunta printului Harry cu Meghan Markle, inclusiv traditionalul portret de familie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2912 seconds )