Libnet.ro
UNICEF

18:30

SOC inainte de US Open: Simona Halep a anuntat ca se RETRAGE accidentata

B1 B1,
SOC inainte de US Open: Simona Halep a anuntat ca se RETRAGE accidentata

Cu doar o saptamana inainte de debutul celui de-al patrulea turneu de Grans Slam, cel de la US Open, Simona Halep a anuntat ca a suferit o accidentare de la tendonul lui Ahile si este nevoita sa se retraga de. continuă pe B1

Simona Halep, lovitura crunta inainte de US Open. S-a retras!

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a anuntat, luni, ca se retrage din turneul WTA de la New Haven Connecticut), potrivit unui mesaj postat pe Twitter de organizatorii competitiei.

VIDEO Simona Halep s-a retras de la New Haven: care e explicatia oficiala

Dupa doua saptamani grele, la Montreal si Cincinnati, era de asteptat ca Simona Halep sa isi ia o pauza inainte de US Open.

Simona Halep s-a retras de la New Haven din ratiuni medicale

Asa cum era de asteptat Simona Halep a anuntat, luni, ca nu va evolua in turneul de la New Haven, in ultima saptamana dinaintea US Open.

Martina Navratilova, elogii pentru Simona Halep: Arata si joaca precum un adevarat numar unu. O vede favorita la US Open

In editorialul ei de pe wtatennis. com, fosta mare campioana Martina Navratilova vorbeste despre cat de mult s-a schimbat in bine Simona Halep in ultimul timp.

Navratilova: A durat ceva pna si-a asumat rolul, dar Simona Halep categoric joaca si arata ca un numar 1 mondial

Fosta jucatoare Martina Navratilova a notat, intr-un editorial pentru wtatennis. com, ca Simona Halep a devenit mai increzatoare dupa castigarea French Open si acum joaca si arata ca un adevarat lider mondial.

Meciul Simona Halep - Ashleigh Barty, amanat pentru vineri, de la ora 18.00

Meciul dintre Simona Halep, locul I WTA si australianca Ashleigh Barty, locul 16 WTA, programat, joi, dupa ora orasului Cincinnati, in optimile de finala ale WesternSouthern Open, a fost amanat pentru vineri, de la ora locala 11. 00, ora Romaniei), din cauza vremii nefavorabile.

Simona Halep, ANUNT de ULTIMA ORA. Si-a luat prin surprindere toti fanii: A decis sa...

Simona Halep si-a anuntat participarea la inca un turneu. Lidera WTA a decis sa ia parte la editia din acest an a turneului WTA de la Wuhan China), care se va desfasura in perioada 23-29 septembrie. Alaturi.

HALEP - BERTENS LIVE STREAM la CINCINNATI. Simona Halep, in fata unui nou trofeu ONLINE VIDEO DIGISPORT

HALEP - BERTENS LIVE STREAM la CINCINNATI. Finala turneului WTA de la Cincinnati, dintre Simona Halep si Kiki Bertensse joaca astazi, de la ora 21. 00 Partida este in direct pe DigiSport 2.

Simona Halep pentru a patra oara consecutiv n semifinale la Cincinnati, dupa 6-4, 6-1 cu Lesia Turenko

Simona Halep, liderul WTA, s-a calificat pentru a patra oara in semifinalele turneului de la Cincinnati, vineri noapte, trecand in sferturile de finala de sportiva ucraineana Lesia Turenko, numarul 44 mondial, scor 6-4, 6-1, potrivit news. ro. Simona Halep a castigat primul set in 48 de minute, scor 6-4, revenind de la 1-4. Halep: Am avut noroc cu on-court coaching. Am schimbat jocul dupa ce a venit Darren pe teren si mi-a spus ce sa fac.

Clasamentul WTA: Simona Halep, n fruntea ierarhiei pentru a 42-a saptamna - Avans de peste 2000 de puncte fata de Wozniacki

Simona Halep ocupa pentru a 42-a saptamana din cariera pozitia de lider al clasamentului WTA, dat publicitatii luni. Finalista pentru a doua oara consecutiv la Cincinnati, Halep a reusit sa-si apere cele 585 de puncte obtinute anul trecut, astfel ca are un avans de 2. 086 de puncte fata de urmatoarea clasata, Caroline Wozniacki, daneza parasind editia din acest an a competitiei din Ohio inca din turul al doilea.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2108 seconds )