Libnet.ro
UNICEF

22:30

SOC TOTAL in lumea mondena! Mihai Bendeac si Delia au confirmat oficial RELATIA pe care o au impreuna! Cand a inceput totul...

B1 B1,
SOC TOTAL in lumea mondena! Mihai Bendeac si Delia au confirmat oficial RELATIA pe care o au impreuna! Cand a inceput totul...

Mihai Bendeac a publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita, starnind, astfel, imaginatia fanilor. Pe langa. continuă pe B1

SOC in lumea mondena! Cei de la Antena 1 au confirmat: Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin, de la emisiunea Poftiti la Nea Marin...

Vedetele din a doua editie a emisiunii Poftiti la Nea Marin s-au confruntat cu o situatie dificila in cadrul emisiunii, acestea trebuind sa pregateasca un parastas. Astfel, Gina Pistol, Margherita de la.

Primele imagini intime cu IUBITA SECRETA a actorului Mihai Bendeac: Fanii vor avea un SOC

Mihai Bendeac si Roxana Vancea au participat recent la un eveniment, unde au fost surprinsi in ipostaze intime. Cei doi au fost surprinsi imbratisati, pozele fiind facute, ulterior, publice. Mai mult, o.

Ce rol mai are Mihai Bendeac in noul sezon X Factor

Actorul Mihai Bendeac prezinta noul sezon X Factor, insa indeplineste inca un rol in productia transmisa de Antena 1. Iata despre ce este vorba.

Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: Boala de care sufera indragitul Mihai Bendeac este INCURABILA...

Actorul Mihai Bendeac a vorbit despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Acesta a marturisit ca se confrunta cu depresia, o.

SOC in lumea sportului! Un campion olimpic, cu 6 medalii de aur, SUSPENDAT pentru DOPAJ

Soc in lumea sportului. inotatorul american Ryan Lochte, de sase ori campion olimpic, a acceptat o suspendare de 14 luni pentru dopaj pentru ca a recurs la o perfuzie intravenoasa interzisa, a anuntat luni.

SOC in lumea sportului! Marele campion a fost gasit MORT intr-o camera de hotel din Poiana Brasov

Soc in lumea sportului! Atletul Dumitru Mihailescu a fost gasit mort, luni, intr-o camera de hotel din Poiana Brasov. Misu avea 65 de ani si a fost multiplu campion al Romaniei la atletism. in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2656 seconds )