Libnet.ro
UNICEF

00:07

SOCANT! O tanara s-a sinucis din greseala dupa o cearta banala cu iubitul ei

B1 B1,
SOCANT! O tanara s-a sinucis din greseala dupa o cearta banala cu iubitul ei

Abigail Brown, o tanara in varsta de 26 de ani se afla in vacanta alaturi de iubitul ei, James Brun, luptator de arte martiale. Dupa o discutie in contradictoriu cu. continuă pe B1

S-a sinucis din greseala. A vrut sa-i faca o farsa iubitului, dar a sfarsit tragic (FOTO)

Episod socant petrecut in Marea Britanie. O tanara s-a sinucis din greseala dupa ce a vrut sa-i faca o gluma iubitului sau. Abigail Brown, in varsta de 26 de ani, se afla cu iubitul.

Lia Olguta Vasilescu, ironii pentru romanii din diaspora, dupa Eurovision: Daca votau ca la prezidentiale... (FOTO)

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a avut o remarca ironica la adresa romanilor din Diaspora, dupa votul de la Eurovision. Ca multi alti romani, Olguta Vasilescu si-a exprimat pe Facebook.

S-A SINUCIS DUPA CEARTA CU SOTIA! Vestea a picat ca un trasnet peste cunoscutii barbatului

Decizie socanta a unui barbat de 43 de ani din Olt. Acesta a decis sa-si puna capat zilelor dupa o cearta cu sotia aflata la munca in strainatate. Potrivit Gazeta Noua, acesta a fost gasit.

A vrut sa-i faca o farsa iubitului, dar din greseala s-a sinucis

Dupa o discutie in contradictoriu cu partenerul ei si pe fondul consumului de alcool, o britanica si-a luat viata in camera ei de hotel din Thailanda. Familia ei sustine ca a facut-o din.

Prietenii fotbalistului care s-a sinucis din dragoste sunt in stare de soc! Ce i-au pus in sicriu (FOTO)

Curg mesajele de condoleante pentru George Gutana, fotbalistul din Vrancea care a ales sa-si puna capat zilelor dupa ce s-a despartit de iubita. Prietenii lui nu-si revin nici acum din soc, mai ales ca.

VIDEO. Simona Halep, amenintata cu pierderea titlului obtinut la Madrid, dupa ce a lovit, din greseala, cu racheta un copil de mingi

Castigatoarea turneului de la Madrid, Simona Halep, ar putea pierde acest titlu din cauza unui gest necugetat al romancei, scrie ProSport.

Chelsea Manning a fost eliberata din inchisoare, dupa sapte ani de cand a dezvaluit pe Wikileaks documente militare din istoria Americii

Chelsea Manning a iesit din inchisoarea militara americana, miercuri, la sapte ani dupa ce a fost arestata pentru ca a dezvaluit pe Wikileaks documente clasificate si neclasificate din istoria militara a Statelor Unite ale Americii, transmite Reuters.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )