Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO. Simona Halep, amenintata cu pierderea titlului obtinut la Madrid, dupa ce a lovit, din greseala, cu racheta un copil de mingi

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Simona Halep, amenintata cu pierderea titlului obtinut la Madrid, dupa ce a lovit, din greseala, cu racheta un copil de mingi

Castigatoarea turneului de la Madrid, Simona Halep, ar putea pierde acest titlu din cauza unui gest necugetat al romancei, scrie ProSport. continuă pe România Liberă

SIMONA HALEP A CASTIGAT TITLUL LA MADRID

Simona Halep a castigat, sambata seara, turnelul de la Madrid. Tenismena din Romaniaa invins-o cu scorul de 7-5, 6-7, 6-2 pe Kristina Mladenovic, din Franta.

Simona Halep, calificata in finala, la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, detinatoarea titlului, s-a calificat, vineri, in finala turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 5. 350 de dolari, dupa ce a invins-o pe.

Simona Halep castiga turneul de la Madrid

Pentru al doilea an la rand Simona Halep s-a impus in turneul patronat de Ion Tiriac in capitala Spaniei.

SIMONA HALEP FINALA MADRID LIVE. HALEP vs Kristina Mladenovic ONLINE STREAM - VIDEO

HALEP vs Kristina Mladenovic ONLINE STREAM - VIDEO. Simona Halep, locul 8 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva letona Anastasija .

VIDEO Simona Halep, regina la Madrid pentru al doilea an consecutiv - 7-5, 6-7(5), 6-2 impotriva Kristinei Mladenovic

Doua ore si 44 de minute a durat finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep reusind sa isi invinga demonii si sa treaca de Kristina Mladenovic sportiva care o invinsese deja de trei ori pana acum). A fost nevoie de trei seturi 7-5, 6-75), 6-2) pentru ca jucatoarea noastra sa cucereasca al doilea titlu consecutiv de la Caja Magica si-a aparat titlul, performanta care a mai fost reusita doar de Serena Williams). In urma victoriei de sambata seara, Halep a ajuns la cota 15 turnee castigate de-a lungul carierei.

VIDEO Rezumatul meciului fabulos facut de Simona Halep in finala de la Madrid, care i-a adus primul trofeu in 2017

Simona Halep a spart gheata in 2017 si a obtinut primul trofeu, castigand finala turneului de la Madrid in stil de mare campioana.

Simona Halep, victorie colosala in aceasta seara!

HALEP vs Kristina Mladenovic ONLINE STREAM - VIDEO. Simona Halep, locul 8 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva letona Anastasija .

SIMONA HALEP A CASTIGAT TURNEUL WTA DE LA MADRID

Simona Halep a castigat, sambata seara, turnelul de la Madrid. Tenismena din Romaniaa invins-o cu scorul de 7-5, 6-7, 6-2 pe Kristina Mladenovic, din Franta. Astfel,.

Cred ca ar putea sa se inscrie chiar acum la maraton. Simona Halep, laudata dupa finala castigata la Madrid

Simona Halep a cules elogii dipa victoria repurtata in finala turneului de la Madrid, victorie care i-a adus primul trofeu in 2017.

Simona Halep, triumfatoare la Madrid. A castigat o partida extrem de disputata in fata frantuzoaicei Kristina Mladenovici

Simona Halep a castigat primul trofeu din 2017, dupa ce s-a impus in finala turneului de la Madrid, unde era detinatoarea titlului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )