Libnet.ro
UNICEF

01:06

S-a sinucis din greseala. A vrut sa-i faca o farsa iubitului, dar a sfarsit tragic (FOTO)

B1 B1,
S-a sinucis din greseala. A vrut sa-i faca o farsa iubitului, dar a sfarsit tragic (FOTO)

Episod socant petrecut in Marea Britanie. O tanara s-a sinucis din greseala dupa ce a vrut sa-i faca o gluma iubitului sau. Abigail Brown, in varsta de 26 de ani, se afla cu iubitul. continuă pe B1

SOCANT! O tanara s-a sinucis din greseala dupa o cearta banala cu iubitul ei

Abigail Brown, o tanara in varsta de 26 de ani se afla in vacanta alaturi de iubitul ei, James Brun, luptator de arte martiale. Dupa o discutie in contradictoriu cu.

A vrut sa-i faca o farsa iubitului, dar din greseala s-a sinucis

Dupa o discutie in contradictoriu cu partenerul ei si pe fondul consumului de alcool, o britanica si-a luat viata in camera ei de hotel din Thailanda. Familia ei sustine ca a facut-o din.

Prietenii fotbalistului care s-a sinucis din dragoste sunt in stare de soc! Ce i-au pus in sicriu (FOTO)

Curg mesajele de condoleante pentru George Gutana, fotbalistul din Vrancea care a ales sa-si puna capat zilelor dupa ce s-a despartit de iubita. Prietenii lui nu-si revin nici acum din soc, mai ales ca.

VIDEO. Simona Halep, amenintata cu pierderea titlului obtinut la Madrid, dupa ce a lovit, din greseala, cu racheta un copil de mingi

Castigatoarea turneului de la Madrid, Simona Halep, ar putea pierde acest titlu din cauza unui gest necugetat al romancei, scrie ProSport.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2091 seconds )