Libnet.ro
UNICEF

21:30

JO Soci 2014: O medalie la Soci este un vis frumos pentru Romania.

România Liberă România Liberă,
JO Soci 2014: O medalie la Soci este un vis frumos pentru Romania.

Romania nu este una dintre tarile obisnuite cu medalii la jocurile olimpice de iarna, cu atat mai putin daca luam in considerare investitiile inexistente in constructia de patinoare, partii de schi profesioniste sau alte facilitati care sa ii ajute pe acesti sportivi. Nici popularitatea sporturilor de iarna nu este atat de ridicata ca in alte tari. Astfel ca poate nu intamplator este faptul ca, Romania, desi are un relief format din, aproape 30%, munti, a cucerit la Jocurile Olimpice de Iarna . continuă pe România Liberă

Coca-Cola Hellenic are un nou director financiar pentru Romania si Moldova

Dragos Ion este nou director financiar al Coca-Cola Hellenic pentru Romania si Moldova, functie pe care o va ocupa incepand cu luna martie, anunta compania.

Adina Butar revine cu un nou hit! Lanseaza, pentru Romania, piesa Muse ft. Markus Schulz!

Adina Butar, impreuna cu Dj-ul Markus Schulz, lanseaza MUSE, varianta radio pentru Romania. Track-ul face parte din cel de-al doilea.

Coca-Cola Hellenic are un nou director financiar pentru Romania si Moldova

Coca-Cola Hellenic anunta numirea lui Dragos Ion in functia de director financiar pentru Romania si Moldova, incepand cu luna martie, se arata intr-un comunicat de presa.

Cea mai mare schema politico-financiara din lume: Soci 2014.

Nici nu au inceput Jocurile Olimpice de iarna de la Soci ca deja detin cateva recorduri. Cu o investitie de peste 50 miliarde dolari, JO de iarna 2014 vor fi cele mai scumpe din istorie. Soci este capitala olimpica cea mai extinsa ca lungime, orasul etalandu-se pe mai bine de 100 kilometri pe litoral. In plus, nici un alt sit olimpic nu a cunoscut un destin atat de bogat si extraordinar ca Soci. Cercul lui Putin Destinate sa puna in valoare puterea Rusiei lui Vladimir Putin, JO de iarna pot .

JO Soci 2014: Cifrele Olimpiadei din Rusia - 3000 de sportivi din 90 de tari, 13.000 de jurnalisti si 265.000 de litri de supa

In perioada 7-23 februarie la Soci se vor desfasura Jocurile Olimpice de iarna. La competitia din Rusia vor lua parte 3000 de sportivi din 90 de tari si aproximativ 13. 000 de jurnalisti. Intra in material pentru a vedea cele mai importante cifre ale competitiei de la Soci.

JO Soci 2014: Probe noi in programul olimpic - Sariturile cu schiurile vor aparea si in varianta feminina

Jocurile Olimpice de la Soci vor aduce mai multe probe noi in calendarul competitional. De la sariturile cu schiurile feminin si pana la slopestyle venit din miscarea X-Games. Intra in material pentru a vedea care vor fi probele noi la Soci.

JO Soci 2014: Programul complet al competitiei

Jocurile Olimpice de iarna de la Soci se vor disputa in perioada 7-23 februarie 2014. In Rusia vor putea fi urmariti cei mai in forma sportivi ai sporturilor de iarna. Intra in material pentru a vedea programul complet al competitiei.

JO Soci 2014: Viktor Ianukovici, presedintele Ucrainei, va merge la Olimpiada

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, intentioneaza sa mearga in Rusia, la Jocurile Olimpice de la Soci, in pofida amplei crize politice de la Kiev.

JO Soci 2014: A fost publicat calendarul oficial al competitiei.

Jocurile Olimpice de la Soci vor incepe pe data de 7 ianuarie, atunci cand va avea loc ceremonia oficiala de deschidere, in timp ce o parte dintre calificari vor incepe chiar de pe 6. Olimpiada de iarna se va incheia pe data de 23 ianuarie, astfel ca publicul va avea la dispozitie doua saptamani de sporturi de iarna in statiunea ruseasca. Programul competitiei ora locala, +2 ora Romaniei), potrivit site-ului oficial: Joi, 6 februarie 10. 40 - Snowboard - Slopestyle Masculin + .

JO Soci 2014: Probe introduse in premiera in calendarul olimpic.

De la sariturile cu schiurile feminin la slopestyle venit din miscarea X-Games, alte noi probe vor intra in programul Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, potrivit Mediafax. In timp ce Jocurile de vara sunt saturate la nivelul programului, Jocurile de iarna aduc tot mai multe probe la fiecare patru ani. In Rusia, vor fi decernate 98 de titluri olimpice, fata de 61 la Lillehammer sau 86 la Vancouver in 2010. Sosirea slopestyle sub inelele olimpice aduce un nou suflu de tinerete. Aceasta .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )