Libnet.ro
UNICEF

01:05

Solutia Bitdefender prin care poate fi oprit cel mai mare atac cibernetic

Antena3 Antena3,
Solutia Bitdefender prin care poate fi oprit cel mai mare atac cibernetic

Virusul de tip ransomware a afectat cateva zeci de mii de computere, persoane si companii, totul din cauza unei vulnerabilitati din Windows, scrie adevarul. ro. WannaCry devine una dintre cele mai importante. continuă pe Antena3

Solutia Bitdefender prin care poate fi oprit cel mai mare atac cibernetic

Virusul de tip ransomware a afectat cateva zeci de mii de computere, persoane si companii, totul din cauza unei vulnerabilitati din Windows.

Catalin Cosoi, Bitdefender: Cel mai pesimist scenariu ar fi acela ca actori statali sa foloseasca vulnerabilitatea din Windows pentru a instala amenintari pe infrastructurile altor tari

Amploarea fenomenului WannaCry poate fi redusa rapid daca Microsoft decide sa impinga in mod fortat o actualizare catre toti utilizatorii care nu folosesc cea mai recenta versiune a sistemului de operare Windows, este de parere Catalin Cosoi, Chief Security Strategist la Bitdefender. Calculatoarele din institutii publice, spitale si alte organizatii de asistenta sociala nu sunt de obicei actualizate la cea mai recenta versiune a sistemului de operare. Daca respectivele terminale nu vor fi infectate cu ransomware acum, acestea vor ramane vulnerabile in fata altor amenintari, mai spune Cosoi.

Avertismentul Bitdefender: Care este cel mai pesimist scenariu privind vulnerabilitatile Windows

Amploarea fenomenului WannaCry poate fi redusa rapid daca Microsoft decide sa impinga in mod fortat o actualizare catre toti utilizatorii care nu folosesc cea mai recenta versiune a sistemului de operare Windows, este de.

Ordonanta prin care Iohannis a fost exclus din procedura numirii conducerii ANCOM: Consiliul Legislativ a sesizat lipsa prezentarii situatiei extraordinare si a urgentei reglementarii

Guvernul Grindeanu a cerut Consiliului Legislativ un punct de vedere pe proiectul Ordonantei de Urgenta prin care presedintele Iohannis a fost eliminat din procedura numirii conducerii ANCOM exact in ziua in care intentiona sa o adopte, scrie Digi 24. Executivul nu a mai asteptat ca institutia condusa de Dragos Iliescu sa se si pronunte pe proiect, l-a introdus pe ordinea de zi suplimentara a sedintei si l-a adoptat. Consiliul Legislativ a avizat favorabil acest proiect abia a doua zi, subliniind clar, insa, ca proiectul nu prezenta elementele din care sa reiasa existenta situatiei extraordinare si nici explicarea urgentei reglementarii.

Seful diplomatiei americane: Relatiile ruso-americane, la cel mai scazut nivel de dupa Razboiul Rece. Nu se intrevede un nou inceput

Seful diplomatiei americane, Rex Tillerson, sustine ca nu se intrevede un nou inceput intre Statele Unite si Rusia, relatiile dintre cele doua state fiind la cel mai scazut nivel de la inchierea Razboiului Rece.

Cel mai inalt varf din Regatul Unit al Marii Britanii s-a lasat cucerit

In perioada 4 9 mai 2017 nucleul de montaniarzi damboviteni format din Ileana Bocanciu, Nicu Posta, Ionel Glodeanu si Alex Coroliu insotit de George Stan, montaniard din Bucuresti, a plecat sa cucereasca, inainte de punerea in aplicare a Brexitului, cel mai inalt varf din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, varful Ben Nevis 1344 m) aflat in muntii Grampian din Scotia.

Cel mai mare laser cu raze X din lume este gata de lucru

Cel mai mare laser cu raze X din lume este aproape gata de functionare, dupa multi ani de proiectare si dezvoltare. Acceleratoarele de particule pot sa lucreze cu tot felul de particule, protoni, electroni si chiar nuclee intregi, iar acestora li se va alatura si un accelerator linear de fotoni. Deutsches Elektronen-Synchrotron, sau DESY, este [].

Securitatea online: Statistic, cel mai util este ca documentele sa fie pastrate pe trei platforme diferite

Niciodata nu poti fi sigur de securitatea datelor stocate, fie ca este vorba de servicii sincronizate online, calculatoare, telefoane, USB-uri, carduri SD sau CD-uri. Statistic, cel mai util este ca documentele sa fie pastrate pe trei platforme diferite, potrivit The Guardian.

Apple Watch:cel mai avansat dispozitiv cu senzor cardiac si doua alternative la preturi bune

Dispozitivele purtabile au atras mereu atentia cumparatorilor prin utilitatea pe care o prezentau pentru sanatatea utilizatorului, dar Apple Watch joaca in cu totul alta liga. Foarte multe companii si-au incercat norocul cand vine vorba despre dispozitivele purtabile care au incorporat un monitor cardiac care ii poate informa pe utilizatori daca este ceva in neregula cu [].

Tot ce trebuie sa stii despre cel mai mare atac cibernetic din istorie. WannaCry, programul care afecteaza si Romania

Aproximativ 100 de tari din intreaga lume sunt afectate de un program malitios denumit Wanna Cry. Romania se afla printre tarile care au fost atacate. Uzina Dacia Mioveni este blocata, SRI a confirmat atacul. Cum se manifesta atacul si ce se poate face?.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )