Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ordonanta prin care Iohannis a fost exclus din procedura numirii conducerii ANCOM: Consiliul Legislativ a sesizat lipsa prezentarii situatiei extraordinare si a urgentei reglementarii

Hotnews Hotnews,
 Ordonanta prin care Iohannis a fost exclus din procedura numirii conducerii ANCOM: Consiliul Legislativ a sesizat lipsa prezentarii situatiei extraordinare si a urgentei reglementarii

Guvernul Grindeanu a cerut Consiliului Legislativ un punct de vedere pe proiectul Ordonantei de Urgenta prin care presedintele Iohannis a fost eliminat din procedura numirii conducerii ANCOM exact in ziua in care intentiona sa o adopte, scrie Digi 24. Executivul nu a mai asteptat ca institutia condusa de Dragos Iliescu sa se si pronunte pe proiect, l-a introdus pe ordinea de zi suplimentara a sedintei si l-a adoptat. Consiliul Legislativ a avizat favorabil acest proiect abia a doua zi, subliniind clar, insa, ca proiectul nu prezenta elementele din care sa reiasa existenta situatiei extraordinare si nici explicarea urgentei reglementarii. continuă pe Hotnews

Modul inedit prin care un detinut a incercat sa evadeze dintr-o inchisoare

Un detinut din Honduras a incercat un mod inedit prin care a incercat saevadezedin inchisoare. Acesta s-a deghizat in femeie, si-a pus o peruca blonda si ochelari de soare.

Elvetia a activat clauza de salvgardare prin care limiteaza numarul muncitorilor romani si bulgari. Ministerul roman de Externe critica aceasta decizie

Consiliul federal de la Berna a decis activarea clauzei de salvgardare prin care va fi limitat numarul cetatenilor romani si bulgari care au dreptul sa lucreze in Elvetia, a anuntat, miercuri, Ministerul de Externe al Romaniei.

eMAG va lansa in Bucuresti un serviciu prin care clientul isi poate alege intervalul de livrare si va extinde puternic parteneriatul cu Posta Romana

Retailerul online eMAG va lansa in aceasta vara un serviciu care va permite clientilor din Capitala sa-si aleaga intervalul de livrare a produselor, in limita a trei ore si tot la vara compania va incepe sa vanda si asigurari CASCO, a spus seful companiei, Iulian Stanciu. El estimeaza ca 71% din traficul de pe site va fi de pe mobil in acest an si categoria de vanzari cu cel mai mare potential este fashion-ul. Grupul eMAG are 3. 800 de angajati, activeaza in patru tari si a avut afaceri totale de peste 3 miliarde lei, incluzand si Fashion Days si PC Garage.

Seful SRI Prahova, Sabin Iancu, a fost eliberat din functie si mutat intr-o alta unitate. Colonelul Iancu era acuzat ca avea relatii cu procurorul suspendat Mircea Negulescu

Seful Directiei Judetene de Informatii Prahova din cadrul SRI, Sabin Iancu, a fost eliberat din functie prin decizie manageriala, a anuntat, marti, purtatorul de cuvant al SRI, Ovidiu Marincea.

Seful SRI Prahova, Sabin Iancu, a fost schimbat din functie oficial

Seful SRI Prahova, Sabin Iancu, a fost schimbat din functie, a confirmat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al Serviciului Roman de Informatii, Ovidiu Marincea. Site-ul Lumea Justitiei a prezentat masura drept continuarea actiunii de inlaturare a oamenilor controversati din structurile de conducere ale SRI inceputa de Eduard Helvig. Purtatorul de cuvant al SRI n-a precizat care au fost motivele inlocuirii lui Iancu, afirmand doar ca a fost vorba de o decizie manageriala.

Ce i-au scris liberalii presedintelui Comisiei Europene, dupa eliminarea lui Iohannis din procedura numirii conducerii arbitrului telecom

'Prin aceasta masura, Guvernul se afla in situatia unei incalcari repetate a legii. Modul cum a fost adoptata OUG 13/2017, efectele imediate pe care le-a avut in randul populatiei Romaniei si criticile interne si internationale par sa nu fi lasat nicio urma in constiinta actualului Guvern. , se arata intr-o scrisoare transmisa in aceasta luna de conducerea PNL catre Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, dupa ce Guvernul Grindeanu a eliminat prin Ordonanta de Urgenta 33/2017, rolul presedintelui Iohannis in procedura numirii conducerii ANCOM, autoritate care reglementeaza o piata a telecomunicatiilor de patru miliarde de euro.

Basescu: Romania nu e nici marginalizata in UE, nici pusa la colt. Dupa Juncker, politicienii romani au tinut discursuri prin care au demonstrat ca nu au inteles nimic (VIDEO)

Declaratia de la Roma si discursul lui Jean Claude Juncker din Parlament au aratat clar ca Romania nu e marginalizata, ci ca, in Uniunea Europeana, fiecare se asaza unde vrea, acolo unde doreste.

Copilul de doi ani, care a fost salvat dintr-un put, dupa mai bine de 11 ore, va fi externat

Copilul de doi ani, care a fost salvat dupa mai bine de 11 ore dintr-un put, va fi externat, miercuri, au declarat reprezentantii Spitalului Grigore Alexandrescu.

Nu mi-e frica de Dragnea! Bistriteanul care a fost amendat pentru ca a criticat PSD-ul: Va doresc sa putreziti in puscariile statului, coruptilor, jegosilor, leprelor! (VIDEO)

Calin Lucian Farcas, bistriteanul care a fost amendat cu 200 de lei dupa ce a injurat PSD intr-o postare pe Facebook, sustine ca nu se lasa intimidat si va continua sa atace partidul condus de Liviu.

Siria: Peste 1.200 de civili si rebeli au fost EVACUATI din Damasc

Peste 1. 200 de civili si rebeli au fost evacuati vineri din doua cartiere din Damasc, a anuntat agentia oficiala de stiri Sana, acesta fiind cel de-al doilea grup evacuat ca urmare a unui acord cu guvernul,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )