Libnet.ro
UNICEF

21:00

Sondaj. Nicusor Dan, avans infim in fata Gabrielei Firea. Traian Basescu, sub 10%. Foarte multi nehotarati

Adevărul Adevărul,
Sondaj. Nicusor Dan, avans infim in fata Gabrielei Firea. Traian Basescu, sub 10%. Foarte multi nehotarati

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, are un avans de doar 2,5 procente in fata primarului in functie Gabriela Firea, arata un sondaj Novel Research, cu o marja de eroare de 3,7%. Traian Basescu este cotat la 9%, in timp ce procentul nehotaratilor e de 18,5%. Sondajul a fost realizat in perioada 16-17 septembrie, deci a acoprit si scandalul in care au fost implicati Nicusor Dan si Caine. continuă pe Adevărul

Ce procente au Nicusor Dan, Gabriela Firea si Traian Basescu, potrivit unui sondaj prezentat de candidatul sustinut de PNL, USR si PLUS

Nicusor Dan a prezentat sambata, intr-o conferinta de presa, un sondaj potrivit caruia ar avea un avans in fata Gabrielei Firea in cursa pentru Primaria Capitalei, insa avansul este mai mic decat marja de eroare a cercetarii sociologice.

FIREA: Am depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca acel consilier despre care Nicusor Dan a spus ca ar fi avut beneficii din cumpararea Parcului Verdi este membru in Guvernul PNL si nu mai lucra in Primarie la momentul achizitiei parcului, in urma cu doi ani. Am depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan pentru diseminarea de informatii false si calomnioase, anunta Firea, mentionand ca solicita daune morale de 100. 000 de euro, conform news. ro.

Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti. Ce s-a intamplat cu diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea

Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti schimba tot ce se stia pana acum despre viitorul primar al Capitalei. Diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea este una extrem de mica. Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti: Cine va fi urmatorul primar? Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti realizat de cei de la .

Razboi total la Bucuresti: Nicusor Dan a descris caracatita intereselor din jurul Gabrielei Firea

Proaspat ales cu o plangere penala din partea mai multor parlamentari PSD, Nicusor Dan, candidatul P.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei este condusa pe baza de cumetrii. Este modelul de management, implementat dupa ce a fost testat la Primaria Voluntari Ce lista a prezentat contracandidatul Gabrielei Firea

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar general al Capitalei, a sustinutr, miercuri, o conferinta de presa in cadrul careia a prezentat o lista de persoane apropiate de.

Nicusor Dan prezinta rezultatele unui sondaj care arata ca ar avea 33% dintre intentiile de vot ale bucurestenilor, cu 2,5% mai mult decat Gabriela Firea

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar al Capitalei, a prezentat, sambata, rezultatele unui sondaj de opinie, din care reiese ca are prima sansa in cursa electorala si.

CTP, despre alegerile din Capitala: Firea face ca Dragnea - prima grija, si-a plantat cum a ajuns la putere oamenii Nicusor Dan, fara rigoare matematica

Cristian Tudor Popescu a facut, vineri seara, mai multe comentarii legate de alegerile pentru Primaria Bucuresti. in timp ce acesta si-a reluat criticile la adresa Gabrielei Firea, nici Nicusor Dan nu a scapat de cateva observatii negative.

Nicusor Dan: Pentru nehotarati cred ca este foarte important ca dezbaterea dintre candidatii la Primarie sa aiba loc. Refuzul unei dezbateri inseamna fuga de raspundere din fata bucurestenilor (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei sustinut de PNL si USR-PLUS a anuntat ca o asteapta pe contracandidata sa, Gabriela Firea, la doua dezbateri electorale, una dintre ele la invitatia B1 TV, in.

Eugen Tomac il acuza pe Nicusor Dan ca evita o dezbatere cu ceilalti candidati la Capitala si da de inteles ca Basescu asteapta o invitatie in acest sens

Liderul PMP Eugen Tomac a notat joi pe Facebook ca primarul Capitalei Gabriela Firea trebuie sa participe la cat mai multe confruntari electorale. Acesta l-a criticat apoi pe candidatul USR-PLUS-PNL ca evita dezbaterile si ca este obligatia lui sa se prezinte in fata elecotratului. Cu toate astea, Nicusor Dan a invitat-o in repetate randuri pe Firea la dezbatere.

Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan. Aluzii grave ale primarului Capitalei

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, primarul General al Capitalei sustine ca va participa la dezbateri cu contracandidatii sai de la Primaria Capitalei daca acestia prezinta public testele covid si antidrog la zi. Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile daca onor contracandidatii mei prezinta public .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )