Libnet.ro
UNICEF

21:00

Sony a lansat noua gama de camere compacte premium. Vezi cum arata.

România Liberă România Liberă,
Sony a lansat noua gama de camere compacte premium. Vezi cum arata.

Sony a lansat in Romania noua gama de camere compacte premium cu senzor DSLR, Sony Cyber-shot RX1 R si Sony Cyber-shot RX100 II. Noul model Sony Cyber-shot RX1R, succesorul primei camere compacte cu senzor Full Frame din lume, este destinat pasionatilor de fotografie care vor sa obtina perfectiunea in imagine cu cel mai performant aparat compact din acest moment. Sufixul R indica o imbunatatire a rezolutiei imaginilor, care acum devine spectaculoasa. Obiectivul camerei RX1 R ofera . continuă pe România Liberă

Samsung a lansat o noua gama de SSD-uri

Samsung a lansat o noua gama de SSD-uri solid state drive) cu capacitati de stocare cuprinse intre 120GB si 1TB si viteze de scriere si citire foarte bune, potrivit CNet.

FOTO Sony aduce in Romania noile camere foto premium. Ce noutati ofera RX1r si RX100 II si cat de bune sunt

Sony a lansat in Romania doua camere foto compacte. Este vorba de noul model RX1r, un full frame veritabil, dar intr-un corp suficient de mic pentru a trece drept un aparat foto compact, si RX100 II, un model de succes pentru companie, acum la versiunea 2.

FOTO Sony Romania aduce noile camere premium. Ce au nou RX1r si RX100 II fata de anul trecut si cat de bune sunt

Sony a lansat in Romania doua camere foto compacte. Este vorba de noul model RX1r, un full frame veritabil, dar intr-un corp suficient de mic pentru a trece drept un aparat foto ompact, si RX100 II, un model de succes pentru companie, acum la versiunea 2.

Theo Rose, noua revelatie a muzicii romanesti! Vezi primul ei videoclip la piesa Diamonds pearls

Theo Rose, noua revelatie a muzicii romanesti, lanseaza primul ei videoclip la piesa Diamonds pearls, ce promite sa devina HIT in scurt timp. Piesa a fost produsa de Catalin Dascalu la Mixton Music Studio iar videoclipul este semnat de Ciprian Iacob si vorbeste despre viata artistilor, care uneori nu e asa cum se vede .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )