Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sorana Cirstea, calificare in turul doi la US Open

Online Sport Online Sport,
Sorana Cirstea, calificare in turul doi la US Open

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, marti seara, in turul secund la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului. continuă pe Online Sport

Sorana Cirstea, in turul doi la US Open

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe olandeza Lesley Kerkhove cu scorul.

US Open: Sorana Cirstea, in turul doi la New York

Sorana Cirstea, locul 54 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de Grand Slam de la US Open, dupa ce a invins-o pe olandeza Lesley Kerkhove locul 171 WTA - venita din calificari).

Sorana Cirstea, victorie categorica in primul tur la US Open

Sorana Cirstea s-a calificat in turul 2 la US Open dupa ce a trecut in doua seturi de olandeza Lesley Kerkhove. Romanca a avut nevoie de o ora si 15 minute pentru a se impune cu scor.

US Open 2017: Sorana Cirstea aduce prima victorie romaneasca!

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea la US Open, dupa o victorie lejera, in doua seturi, scor 6-1, 6-3, cu Lesley Kerkhove, din Olanda.

Radu Albot s-a calificat in turul doi la US Open

Tenismenul moldovean Radu Albot l-a invins pe numarul 77 mondial, americanul Ernesto Escobedo, in primul tur de la US Open. El s-a impus in patru seturi, scor: 7-5, 4-6, 6-2 si 6-4, transmite IPN.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )