Libnet.ro
UNICEF

06:30

US Open 2017: Sorana Cirstea aduce prima victorie romaneasca!

Adevărul Adevărul,
US Open 2017: Sorana Cirstea aduce prima victorie romaneasca!

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea la US Open, dupa o victorie lejera, in doua seturi, scor 6-1, 6-3, cu Lesley Kerkhove, din Olanda. continuă pe Adevărul

Sorana Cirstea, victorie categorica in primul tur la US Open

Sorana Cirstea s-a calificat in turul 2 la US Open dupa ce a trecut in doua seturi de olandeza Lesley Kerkhove. Romanca a avut nevoie de o ora si 15 minute pentru a se impune cu scor.

Sorana Cirstea, in turul doi la US Open

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe olandeza Lesley Kerkhove cu scorul.

Sorana Cirstea, calificare in turul doi la US Open

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, marti seara, in turul secund la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

US Open: Sorana Cirstea, in turul doi la New York

Sorana Cirstea, locul 54 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de Grand Slam de la US Open, dupa ce a invins-o pe olandeza Lesley Kerkhove locul 171 WTA - venita din calificari).

Liga 1: Concordia Chiajna - FC Viitorul 1-2/ Echipa lui Gica Hagi a obtinut prima victorie dupa sase etape

FC Viitorul a obtinut, duminica, in deplasare, prima victorie dupa sase etape, scor 2-1 cu Concordia Chiajna, intr-un meci din runda a opta a Ligii I. Aflata doar la a doua victorie in actuala editie a campionatului, echipa lui Gica Hagi ocupa locul noua in clasament, cu opt puncte.

US Open 2017: Cand se joaca marele meci Simona Halep - Maria Sharapova + celelalte romance

De luni reprezentantele Romaniei vor juca in primul tur de la US Open. Cel mai interesant meci al zilei de pe tabloul feminin este de departe cel dintre Simona Halep si Maria Sharapova. Iata programul tuturor jucatoarelor noastre, din turul 1 de la US Open 2017.

US Open 2017: inceput modest de turneu pentru romani, Irina Begu si Marius Copil au fost eliminati

Primii doi romani care au intrat pe tabloul principal de la US Open 2017 au fost eliminati din runda inaugurala. Surpriza neplacuta, Irina Begu.

Simona Halep - Maria Sarapova, meciul care da startul oficial la US Open 2017. Ilie Nastase: Nu cred ca Simona o sa aiba probleme

Simona Halep - Maria Sarapova. Simona Halep versus Maria Sarapova este meciul care da start oficial editiei 2017 la US Open. Simona Halep - Maria Sarapova. Este prima partida programata dupa ceremonia de.

Halep la US Open 2017: Sunt trista ca am pierdut, dar am dat tot ce am putut

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a declarat ca a dat tot ce a putut in meciul cu Maria Sarapova, locul 146 WTA, fosta numarul 1 mondial, pierdut in primul tur la US Open, informeaza wtatennis. com.

Prima bomba de la US Open 2017: A fost eliminata a 7-a jucatoare a lumii. Halep o putea intalni in sferturi

Ultimul turneu de Mare Slem al anului a debutat cu o surpriza de proportii in care sarboaica Aleksandra Krunici 78 WTA) a dat lovitura.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )