Libnet.ro
UNICEF

09:30

Sorana Cirstea a semnat cu CSM Bucuresti. Sunt extrem de fericita si onorata. Era o dorinta de-a mea de ceva vreme

Antena3 Antena3,
Sorana Cirstea a semnat cu CSM Bucuresti. Sunt extrem de fericita si onorata. Era o dorinta de-a mea de ceva vreme

CSM Bucuresti a reusit sa obtina semnatura jucatoarei Soran Cirstea, locul 35 WTA. Ea este a treia jucatoare de la FED Cup Romania care semneaza cu clubul Primariei Municipiului Bucuresti. Sunt. continuă pe Antena3

Sorana Cirstea vine alaturi de Irina Begu si Monica Niculescu la CSM Bucuresti

Sorana Cirstea, locul 35 mondial, a semnat cu CSM Bucuresti, unde mai sunt legitimate Irina Begu a.

Contract important semnat de Sorana Cirstea. Era o dorinta de-a mea de ceva vreme

CSM Bucuresti a obtinut semnatura jucatoarei de tenis Sorana Carstea, 27 de ani, locul 35 WTA, a treia jucatoare din echipa de FED Cup a Romaniei care semneaza cu clubul Primariei Municipiului Bucuresti, dupa.

Imagini incendiare: Sorana Cirstea pozeaza sexy la Miami (FOTO, VIDEO)

Sorana Cirstea, din ce in ce mai sexy! Aflata in vacanta la Miami, tanara sportiva a postat o fotografie pe Instagram in care isi etaleaza formele sale de invidat in costum de baie. Ea a decis sa mai.

FOTO Sorana Cirstea, sexy la plaja pe un iaht in Miami. Cum a fost surprinsa cea mai frumoasa jucatoare din WTA

Sorana Cirstea nu a avut prea mult noroc la Indian Wells, unde a fost invinsa in turul secund de Venus Williams, care a eliminat-o din competitie.

FOTO Sorana Cirstea, probleme cu slipul pe un iaht in Miami. Cum a fost surprinsa la plaja cea mai sexy jucatoare din WTA

Sorana Cirstea nu a avut prea mult noroc la Indian Wells, unde a fost invinsa in turul secund de Venus Williams, care a eliminat-o din competitie.

Sorana Cirstea s-a dezbracat. Fotografie de infarct aparuta cu romanca FOTO

Sorana Cirstea a fost eliminata de la Indian Wells de Venus Williams, insa a ramas in Statele Unite pentru o scurta vacanta la Miami. Sportiva noastra, aflata intr-o reala revenire de forma in ultimul a.

Sorana Cirstea, invinsa de Venus Williams, in turul al doilea al turneului de la Indian Wells

Sorana Cirstea, locul 35 WTA, a fost invinsa, duminica, de americanca Venus Williams, locul 8 WTA si cap de serie numarul 8, cu scorul de 6-3, 6-4, in turul al doilea al turneului de categorie Premier Mandatory de.

Sorana Cirstea a fost invinsa de Venus Williams si paraseste turneul de la Indian Wells

Sorana Cirstea, numarul 35 WTA, a fost invinsa duminica de americanca Venus Williams, locul 8 WTA si.

VIDEO Rezumatul meciului dintre Sorana Cirstea si Venus Williams. Cum a pierdut jucatoarea noastra in fata americancei de 38 de ani

Sorana Cirstea n-a avut nicio sansa in fata americanecie Venus Williams, care in ciuda virstei, ramane o jucatoare de top.

Au fost stabilite datele dublei manse CSM Bucuresti - Metz. Cand joaca tigroaicele pentru un loc in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin

CSM Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, unde va evolua contra frantuzoaicelor de la Metz.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )