Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Alexandrescu: Dosarul meu a fost fabricat pentru a acoperi una dintre cele mai grave fapte de coruptie din fotbalul romanesc

Antena3 Antena3,
Sorin Alexandrescu: Dosarul meu a fost fabricat pentru a acoperi una dintre cele mai grave fapte de coruptie din fotbalul romanesc

Directorul general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, sustine ca dosarul sau a fost fabricat pe declaratii mincinoase pentru a acoperi una dintre cele mai grave fapte de coruptie din fotbalul. continuă pe Antena3

De ce cred procurorii ca Dan si Camelia Voiculescu erau la curent cu actiunile infractionale ale lui Sorin Alexandrescu in dosarul de santaj RCSRDS - stenograme

Procurorii afirma ca Dan Voiculescu si fiica sa Camelia erau la curent cu stadiul actiunilor infractionale derulate de seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, in dosarul de santaj la adresa RCSRDS. In acest scop, procurorii anexeaza in referat o serie de interceptari ale convorbirilor dintre Dan si Camelia Voiculescu, pe de o parte, si Camelia Voiculescu si Sorin Alexandrescu, pe de alta parte.

Dan Voiculescu, Sorin Alexandrescu, dar si fostul director al ANAF, Serban Pop, trimisi in ...

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata a lui Dan Voiculescu, Sorin Alexandrescu, dar si a fostului presedinte al ANAF, Serban Pop, pentru santaj cu scopul obtinerii de foloase materiale ilicite insemnate, potrivit unui comunicat de presa al DNA. Astfel, directorul general al S. A, Sorin Alexandrescu, este trimis in judecata pentru santaj, iar Dan Voiculescu si Camelia Voiculescu sunt trimisi in judecata pentru complicitate la .

Sorin Alexandrescu: DNA mi-a refuzat in mod vadit orice drept la aparare, actionand unilateral si discretionar cu scopul de a compromite cel mai important trust media din Romania

Directorul general Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie pentru santaj in dosarul privind santajarea administratorului firmei RCSRDS Ioan Bendei, sustine, intr-un comunicat transmis de Intact Media Group, ca procurorii anticoruptie i-au refuzat dreptul la aparare, actionand unilateral si discretionar cu scopul de a compromite cel mai important trust media din Romani. Alexandru a mai afirmat ca a aflat ca a fost trimis in judecata din presa, si nu de la DNA, reiterand ca dosarul ar fi fost fabricat pe declaratii mincinoase pentru a acoperi una dintre cele mai grave fapte de coruptie din fotbalul romanesc.

Dan si Camelia Voiculescu, Sorin Alexandrescu si Antena 3, trimisi in judecata de DNA in dosarul de santaj RCSRDS

Directorul general Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu si persoana juridica Antena 3 au fost trimisi in judecata in dosarul privind santajarea administratorului firmei RCSRDS Ioan Bendei, anunta Agerpres. In acelasi dosar a fost trimis in judecata si Serban Pop, fost presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala A.

Dan Voiculescu a fost trimis in judecata in dosarul de santaj al lui Sorin Alexandrescu

Dan Voiculescu a fost trimis in judecata in dosarul de santaj in care este implicat Sorin Alexandrescu, relateaza B1 TV. Totodata a fost trimisa in judecata si fiica acestuia, Camelia Voiculescu. Stire in.

Dan Voiculescu, fiica sa si Sorin Alexandrescu, trimisi in judecata in dosarul de santaj al sefului Antena Group

Procurorii DNA au anuntat, marti, trimiterea in judecata a fondatorului trustului Intact, Dan Voiculescu, a fiicei acestuia, Camelia Voiculescu si a directorului general Antena Group, Sorin Alexandrescu, in.

Fostul sef al ANAF Serban Pop ii furniza informatii confidentiale lui Sorin Alexandrescu in schimbul mentinerii in functie si pentru promovarea imaginii prietenei sale, sefa Federatiei de Gimnastica Ritmica - referat DNA

Fostul sef al ANAF Serban Pop a incercat sa obtina sprijin de la directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, pentru a fi mentinut in functie, solicitand, totodata, promovarea imaginii si activitatii sportive derulate de concubina sa, Irina Deleanu, fosta campioana la gimnastica ritmica, prin intermediului trustului Intact, [potrivit referatului procurorilor DNA in dosarul de santaj RCSRDS.

DNA: Ioan Bendei a fost o victima a lui Dan Voiculescu si a lui Sorin Alexandrescu.

Procurorii DNA sustin ca administratorul RCSRDS Ioan Bendei - persoana santajata de Sorin Alexandrescu, cu complicitatea lui Dan Voiculescu si a fiicei acestuia, Camelia - ajunsese sa fie presat zi de zi si nu poate fi vazut ca un agent provocator, ci ca o victima a celor trei, relateaza Mediafax. In rechizitoriul prin care i-au trimis in judecata, printre altii, pe Dan Voiculescu, pe fiica acestuia Camelia si pe Sorin Alexandrescu, procurorii DNA arata, la capitolul Analiza pozitiei .

DNA: Dan Voiculescu, fiica lui si Sorin Alexandrescu au tergiversat ancheta.

Dan Voiculescu, fiica acestuia Camelia si Sorin Alexandrescu au tergiversat finalizarea dosarului de santaj in care au fost deferiti justitiei marti si i-au sicanat pe anchetatori, dupa ce au facut 22 de cereri si cinci plangeri, multe cu continut similar, din care reiesea ca ei stiau deja probele, relateaza Mediafax. Procurorii anticoruptie arata, in rechizitoriul transmis la instanta in acest dosar, ca Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu si Sorin Alexandrescu au avut o atitudine sicanatoare .

Stenograme Sorin Alexandrescu - Ioan Bendei, prezentate de Mircea Badea

O alta serie de stenograme aproape neinteligibile, dintre directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, si administratorul RCSRDS, Ioan Bendei, a fost prezentata marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )